Samsung S5 mini Reparation

samsung s5 mini
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

Samsung S5 mini reparation info

  • Samsung S5 mini Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

  • Samsung S5 mini  batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt batteri med en ny, hvordan ved jeg at min Samsung batteri er defekt, hvis min batteri taber hurtigt strøm eller min S5 mini ikke kan starte op.

  • Samsung S5 mini  ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestikket på din Samsung S5 mini  med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min Samsung S5 mini skal bruge et nyt ladestik, når min Samsung S5 mini ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • Samsung S5 mini  volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din Samsung S5 mini med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min Samsung S5 mini volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • Samsung S5 mini  lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din Samsung S5 mini med en ny funktionskabel, når din Samsung S5 mini ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iSamsung S5 mini  Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din Samsung S5 mini defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min Samsung S5 mini øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • Samsung S5 mini  Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din Samsung S5 mini defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din Samsung S5 mini mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • Samsung S5 mini  højtaler udskiftning 

Vi udskifter din defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at minSamsung S5 mini højtaler skal udskiftes, når min Samsung S5 mini overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • Samsung S5 mini  kamera udskiftning 

Vi udskifter din defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min kamera skal udskiftes, når kamerat på min Samsung S5 mini viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13