iPhone 11 pro max skærm skift pris

iPhone 11 pro max reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

iPhone 11 pro max reparation

Er du på jagt efter en professionel smartphone reparatør i København, der kan skærmskifte din iPhone 11 Pro Max uden problemer? Så er IFIX Mobil det oplagte valg!

Der er bestemt ikke nogen grund til at fortvivle, hvis din iPhone på den ene eller anden måde er blevet beskadiget eller ødelagt. Hos IFIX Mobil udfører vi enhver form for reparation af din iPhone 11 Pro Max til konkurrencedygtige priser.

I vores professionelle værksted på Nørrebro står vores erfarne teknikere altid beredt til at hjælpe dig med at få fixet din iPhone 11 Pro Max. Vi har over 9 års erfaring i branchen, der sikrer dig udelukkende professionelle løsninger i topkvalitet.

Alt indenfor iPhone 11 pro max reparationer og udskiftninger

Hos IFIX Mobil er vi eksperter indenfor alle typer iPhone skærm skift, og vi klarer nemt både hardwareskader og softwarefejl af enhver art. Knuste glas og flækkede skærme ser vi ofte som den mest almindelige type skade på smartphones, og derfor har vi også specialiseret os i udskiftninger af især glas og skærme. Vi kan naturligvis også udføre andre former for udskiftninger, herunder udskiftning af batteri, mikrofon, højtaler m.fl.

Læs mere om vores forskellige iPhone 11 Pro Max skærm skift pris lige her på siden, hvor du både kan finde yderligere information om de enkelte reparationstyper samt tilhørende priser. Find den reparation, der matcher dit behov og ring til os for at få mere at vide.

Find effektive reparationer med de bedste reservedele

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde korte reparations- og leveringstider på samtlige af vores reparationer og udskiftninger, så vores kunder hurtigt kan få deres iPhone 11 pro max leveret tilbage igen – nu i meget bedre stand. Hos IFIX Mobil har vi et erklæret mål om at kunne fixe din iPhone på under 20 min. alt afhængig af, hvilke og hvor mange skader det drejer sig om. Derfor kan du heller ikke booke eller bestille tid, da vi bestræber os på at færdiggøre reparationen allerede, mens du venter på vores værksted.

Er du tvivl om, hvad der er galt med din iPhone 11 pro max, er vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig og rådgive om mulige løsninger. Du har desuden altid mulighed for at gratis fejlsøgning og diagnose, samt et gratis og uforpligtende prisoversslag over de forventede udgifter, i forbindelse med reparationen af din iPhone.

I forbindelse med vores reparationer og udskiftninger anvender vi kun originale kvalitetsreservedele fra vores trofaste leverandører. På den måde er du sikret den meste optimale og holdbare reparation hos os. Derudover får du 12 måneders garanti på tværs af alle reparationer og reservedele.

Kontakt os allerede i dag!

Find kvalitetsreparationer til lave priser her hos IFIX Mobil og få samtidig høj personlig service med i købet.

Kontakt i dag og få et godt tilbud på din iPhone 11 pro max, eller besøg vores værksted på Nørrebro i hjertet af København. Her kan du få en god snak og blive meget klogere på dine muligheder.

Vi ser frem til at hjælpe dig!

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 11 pro max om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket