Glas iPad 2

iPad glas reparation

Søger du en kvalitetsreparation af din glas iPad 2 til billige priser? Hos IFIX Mobil har vi nogle af de bedste og dygtigste teknikere i hele landet, der har stor erfaring og ekspertise med en enhver reparationstype. Vi stiller vores store erfaring til rådighed, og hjælper dig hellere end gerne med din iPad, så du er hurtigt videre. Vi har værksted på Nørrebro, nærmere bestemt Jagtvej 101 st., hvor du altid skal være velkommen til at besøge os og få rådgivning omkring vores forskellige iPad reparationer.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din glas iPad 2 reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

Vi fixer din glas iPad 2 – hurtigt og nemt

iPad 2 er en Apples første iPad modeller, men selvom den efterhånden har nogle år på bagen, så får du en iPad i høj kvalitet. Hvis du på en eller anden får ødelagt din iPad, er der ikke nogen grund til bekymring. Uanset om dit batteri skal udskiftes eller, hvis din iPad har været udsat for en væskeskade, kan vi fixe den igen. Hos IFIX Mobil udfører vi nemlig alle typer af reparationer på din glas iPad 2. Vi bestræber os på at have en reparationstid på 15 – 35 minutter, så vi kan faktisk fixe den, imens du sidder hos os og venter. Vi er besiddelse af alle nødvendige reservedele af højeste kvalitet til alle vores udskiftninger og reparationer, både når det gælder udskiftning af software og hardware til din iPad 2. Samtidig er du sikret 12 måneders garanti på alle vores reservedele og reparationer her hos os.

Mange års erfaring på området

Vi har over 9 års erfaring, hvor vi har specialiseret os i at tilbyde nogle af de bedste reparationer på markedet. Hos IFIX Mobil håber vi, at vores store erfaring kan give dig den bedste oplevelse, så din iPad 2 inden længe kører og fungerer optimalt igen. Du kan finde meget mere info omkring vores reparationer og samtidig finde vores prislister lige her på siden. Hvis din glas iPad 2 trænger til at blive repareret, stiller vi altid vores rådgivning i reparationsprocessen til din rådighed. Før vi går i gang med selve reparationerne, tilbyder vi altid en gratis fejlsøgning og diagnose, hvor du samtidig får et gratis og uforpligtende overslag på prisen, før vi går i krig med din iPad 2.

iPad skærm udskiftning

Besøg vores værksted på Nørrebro

Skal du have en kvalitetsreparation til faste, laver priser? Så står vi hos IFIX Mobil altid klar til at hjælpe dig med dine problemer. Hos IFIX Mobil bestræber vi os efter at kunne levere en altid høj kundeservice og tilfredse kunder. Du skal være meget velkommen til at besøge os på Nørrebro, hvor vores kompetente teknikere står klar til at hjælpe dig godt videre. Du kan derfor trygt overlade din iPad 2 i vores hænder, så fixer vi den både hurtigt og effektivt. Udover at du få en kvalitets reparation, får du den samtidig til en rigtig god pris. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud og få mere info om din reparation her hos os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13