Kontak os

Har du spørgsmål til en eller flere af vores reparationer og services, eller er du blot blevet mere interesseret i vide mere om vores ydelser, priser eller reparationstider? Så hiv fat i os med det samme og få hurtigt svar tilbage.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller har behov for rådgivning, i forhold til dine mange forskellige muligheder hos IFIX Mobil. På vores professionelle reparationsværksted, der er beliggende på Jagtvej 101 st. på Nørrebro i København, er du også altid meget velkommen til at kigge forbi og få en snak om dine behov og om, hvordan vi hos IFI Mobil bedst muligt kan hjælpe dig med en god reparationsløsning af enhver art.

Vores teknikere står altid klar til dele ud af deres store erfaring og tekniske viden, så du er sikret den bedst mulige rådgivning. Vi hjælper dig også hellere end gerne med behovsafdækning eller give dig råd med på vejen omkring optimal vedligeholdelse og beskyttelse af din smartphone eller tablet.

Få fat i os hurtigt og nemt

Hos IFIX Mobil skal det være nemt for alle vores kunder at komme hurtig i kontakt med en af vores dygtige medarbejdere. Derfor er der også forskellige muligheder for at få fat i os. Her på siden kan du få overblik over dine forskellige kontaktmuligheder.

Du kan både kontakte os på:

  • Telefon
  • Mail
  • Via. kontaktformular
  • Chat

Du kan først og fremmest fange os på tlf.: 42 66 99 13 eller sende os en mail på info@ifixmobil.dk. Derudover har du mulighed for at kontakte os via. kontaktformularen, som du finder her på siden. Her udfylder du alle de nødvendige informationer og dine kontaktoplysninger, som vi har behov for, for at kunne besvare din henvendelse hurtigt og fyldestgørende.

Sidst, men ikke mindst, har du mulighed for at fange os på chatten. Vi forsøger at besvare samtlige henvendelser så hurtigt som muligt, men hav gerne tålmodighed, da vi ofte har travlt på værkstedet. Tag derfor gerne højde for længere svartid i spidsbelastede perioder.

Imens du venter, kan du passende undersøge, om du kan finde svar på dine spørgsmål et sted her på vores hjemmeside. På vores forskellige kontaktformer besvarer vi alle former for henvendelser og spørgsmål, som du brænder inde med. Ris og ros er også meget velkommen.

Find åbningstider og adresse lige her

Du kan nemt og hurtigt finde vores værksted med hjælp fra Google Maps, som vi har integreret her på siden og på den måde undgå at fare vild i hjertet at København. Vores værksted har desuden gode og fleksible åbningstider; mandag til torsdag fra 10 – 18 og lørdag fra 10 – 14. Søndag har vi lukket på værkstedet.

Vores hold af dygtige medarbejdere er klar til yde høj personlig service, samt kompetent og faglig vejledning omkring alle vores løsninger. Tøv derfor ikke med at kontakte os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud. Hos IFIX Mobil vi hjælper dig sikkert videre med en skræddersyet løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Åbningstider

Find os på google mapsMandag - Fredag 10-18

Lørdag 10-14

Søndag Lukket

telefon: 42 66 99 13

E-mail: info@ifixmobil.dk

Kontaktformular

Chat med os

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13 (10-18)