iPhone bagskærm, glas udskiftning

Vi bruger den bedste løsning til at udskifte bagglasset på din iPhone vi bruger lasermaskinen som gøre arbejdet 100% beder og nemmer, hele reparations processen på iPhone bagcover glas udskiftning tager kun 2 timer. Så vi tilbyder iPhone bagglas skift med samme dags afhentning.

Find din iPhone model og Pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

20% er fratrukket af prisen

iPhone bagskærm glas udskiftning

Er glasset bag din iPhone helt knust? Så bør du hurtigst muligt få det udskiftet hos en professionel reparatør.

Få udskiftet dit bagskærm glas hos IFIX Mobil

Hos IFIX Mobil kan du både hurtigt, nemt og billigt få foretaget udskiftning af bagskærm glas på din iPhone. Vores erfarne teknikere har haft tusinder af iPhones imellem hænderne, og derfor kan de hurtigt og helt uden problemer også klare en sikker udskiftning af din iPhones bagskærm. Du kan derfor være sikker på at få din iPhone tilbage i bedste stand.

Vi udfører glasudskiftninger på alle de nyeste og mest populære iPhone-modeller på markedet. Her på siden kan du få et overblik over alle vores udskiftninger af bagskærm glas på de enkelte modeller og med tilhørende priser. Du kan finde mere information om de enkelte udskiftninger og finde den, der passer dig bedst.

Kom ind forbi vores værksted på Nørrebro og få en kvalitetssikker løsning!

Stor erfaring med professionelle udskiftninger

Du kan være sikker på, at din iPhone er i trygge hænder på en af vores dygtige reparatører. Udskiftning af bagcover glasset er en af de mest almindelige og mest hyppige udskiftninger, som vi hver dag udfører her hos IFIX Mobil.

Her på siden kan du finde en fin lille video, der demonstrerer udskiftningsprocessen og dermed kan du følge med i lasermaskinens effektive arbejde. Klik på videoen og bliv klogere på vores arbejde og hvordan det rent faktisk foregår, når vi udskifter glasset på en iPhone.

Kom bare ind!

Hos IFIX Mobil er der ingen tidsbestilling på vores bagskærm glas udskiftninger, men du er i stedet meget velkommen til at benytte vores populære walk-in-service. Vi bestræber os på at have Københavns laveste reparationstider, da vi ved, hvor vigtigt iPhonen er for mange mennesker. Derfor er vi også i besiddelse af dygtige og lynhurtige teknikere, der kan udføre udskiftninger af høj kvalitet på ingen tid.

Selve reparation er, via vores smarte lasermaskine, overstået på kun 2 timer, og derfor kan du få din iPhone tilbage allerede samme dag, som du indleverede den. Slip derfor for ventetiden og få nyt bagskærm glas på kort tid, lige her hos IFIX Mobil til hovedstadens bedste priser.

Din foretrukne iPhone reparatør i hjertet af København

Er du på jagt efter en professionel reparatør på Nørrebro, der hurtigt og effektivt kan fixe din iPhone?

Udforsk vores mange muligheder nærmere her på siden og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en eller flere af vores udskiftninger. Du er altid meget velkommen til at kontakte os via. telefon eller mail, hvis du vil høre mere om vores løsninger, eller hvis du har brug for rådgivning om dine mange muligheder. Vores værksted ligger centralt på Nørrebro, hvor du også er velkommen til at aflægge os et besøg og få vejledning fra en af vores dygtige medarbejdere.

Få et uforpligtende tilbud på din næste udskiftning allerede i dag og kig gerne indenfor i vores lokaler på Jagtvej 101 st.

Vi glæder os til at se dig og din iPhone hos IFIX Mobil!

Reparation af smartphones

Vi udfører alle typer reparationer på alle mærker af smartphones. Vi benytter kun kvalitets reservedele til alle vores reparationer og udskiftninger.

Gratis fejlsøgning

Vi tilbyder altid gratis diagnose og fejlsøgning, og du får et gratis og uforpligtende prisoverslag på reparationen.

Rådgivning om Reparation

Vi tilbyder rådgivning i reparationsprocessen. Vi mener, at vi kan skabe størst tillid hos vores kunder, hvis der er gennemsigtighed i vores arbejdsmetoder.

Reparation mens du venter

Hos os kan du få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Kig forbi IFIXMOBIL allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Garanti på reparationer

Du får altid 12 måneders garanti på reservedele og reparationer udført hos iFIX MOBIL.

Over 9 års erfaring

Vi har erfaring som mange andre ikke har, Vi kan klar reparationer fra skærm skift til microlodning og IC chip udskiftning.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket