iPhone eller iPad Reparation

iPhone xs reparation

Specialister i Apple-produkter

Hos IFIX Mobil elsker vi Apple og deres mange fantastiske og banebrydende produkter. Derfor har vi også valg at specialisere os i reparationer og udskiftninger på iPhones og iPads. Apple er kendt for deres kraftige, brugervenlige og langtidsholdbare telefoner og tablets, og har i de senere år haft stor fokus på at optimere denne del yderligere.

Selvom der ikke er mange på markedet, der kan måle sig med Apple, når det gælder solide kvalitetstelefoner, kan selv denne meget populære smartphone gå i stykker og få skader. Det er trist, men heldigvis kan vi hos IFIX Mobil klare alle typer af reparationer og udskiftninger på din iPhone eller iPad.

Uanset hvilken model, som du er indehaver af, kan vi med stor sandsynlighed give den et nyt og bedre liv. Vores store ekspertise og mange års erfaring med et hav af forskellige skader på Apples modeller, gør det muligt at tilbyde reparationsløsninger i særklasse.

Find din Apple-model

Her på siden kan du på egen hånd udforske vores mange muligheder, når det gælder reparationer af Apples mange modeller. Tjek vores forskellige løsninger og find mere information om de enkelte reparationer og modeller. Du kan samtidig finde en oversigt over priser på samtlige af vores reparationer på iPads og iPhones. Hos IFIX Mobil udfører vi både reparationer på nyere og ældre iPad-modeller, herunder også modeller fra mini- og air serien.

Vi fixer enhver form for skade eller teknisk fejl og af udvalgte nyere modeller kan b.la. nævnes iPhone 11 pro og iPhone XR, men vi udfører også reparationer på modeller af ældre dato. Af disse kan nævnes iPad 2, iPad 3, samt iPhone 6 og 7.

Gå på opdagelse her hos IFIX Mobil og bliv klogere på, hvilke modeller vi kan fixe, og om lige netop din iPhone er i blandt disse.

Tag derfor din beskadigede iPad eller iPhone i hånden hurtigst muligt og smut forbi vores værksted med det samme. Her vil vores dygtige reparatører og teknikere stå klar til at modtage dig og din enhed og straks sørge for, at den kommer i tryg og kærlig behandling.

Du er velkommen til at kontakte os ved brug for hjælp