iPhone 11 Pro Reparation

iphone 11 pro reparation

Har du behov for en effektiv reparation eller udskiftning af hardware på din iPhone 11 pro? IFIX Mobil er det perfekt valg til den opgave!

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone 11 pro reparations pris

iPhone 11

Skærm udskiftning
kr1299
kr 666
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 11 Pro Max

Skærm udskiftning
kr1699
kr 999
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12

Skærm udskiftning
kr1999
kr 1299
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 11 Pro Reparation info

Phone 11 Pro som blev lanceret her i sep. 2019, er en af apples flotteste iPhones. Med de super professionelle front og bag kamera, kan du kun glæde dig til at tage nogen utrolig smukke billeder. Udover det har den fantastiske iPhone 11 Pro et batteri med 3110 mAh i kapacitet, som nemt kan holde til en helt dag på en ladning. Apple har udstyret iPhone 11 Pro med en ny A13 Bionic chip. Som vil betyde at, ydeevnen er super høj og kan trække de tungeste apps uden besvær og problemer.

Vi udskifter din iPhone 11 Pro bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bag glas, hvid bag glas, lilla (purple) bag glas, gul (yellow) bag skærm, rød (red) bag cover glas, grøn (green) bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager maximum 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bag glas på modeller som iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro MAX.

Vi udskifter din defekt iPhone 11 Pro batteri med en ny 3110 mAh batteri af Original OEM kvalitet , hvordan ved du at din iPhone batteri er defekt, hvis din iPhone batteri taber hurtigt strøm eller ikke kan starte op.

Vi udskifter hele ladestikket på din iPhone 11 Pro  med en ny OEM ladestik, hvordan ved du at din iPhone skal bruge et nyt ladestik, når din iPhone ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 11 Pro med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 11 Pro med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone 11 Pro lydløs funktionskabel skal udskiftes, Når din iPhone ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

Vi udskifter din iPhone defekt øre højtaler med en ny OEM øre højtaler, hvordan ved du at din iPhone øre højtaler skal udskiftes, vis du ikke kan høre noget under et opkald, eller lyden er meget lav. 

Vi udskifter din iPhone defekt mikrofon med en ny OEM mikrofon, hvordan ved du at din iPhone mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

Vi udskifter din iPhone 11 Pro defekt højtaler med en ny OEM højtaler, hvordan ved du at din iPhone højtaler skal udskiftes, når din iPhone overhovedet ikke kan afspille lyd. eller lyde er dårligt når du spiller lyd.

Vi udskifter din iPhone 11 pro defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved du at din iPhone kamera skal udskiftes, når kamerat på din iPhone viser sort skærm eller når du slet ikke kan komme ind på kamera appen.

iPhone 11 Pro som blev lanceret her i sep. 2019, er en af apples flotteste iPhones. Med de super professionelle front og bag kamera, kan du kun glæde dig til at tage nogen utrolig smukke billeder. Udover det har den fantastiske iPhone 11 Pro et batteri med 3110 mAh i kapacitet, som nemt kan holde til en helt dag på en ladning. Apple har udstyret iPhone 11 Pro med en ny A13 Bionic chip. Som vil betyde at, ydeevnen er super høj og kan trække de tungeste apps uden besvær og problemer.

Hvis du har smadret din skærm på din iPhone 11 pro, eller den har et defekt batteri, har du helt klart behov for professionel hjælp fra en kvalitetsreparatør, som du kan stole på. Dette og meget mere får du hos IFIX Mobil på Nørrebro.

Her hos os udfører vi en lang række af kvalitetsreparationer og udskiftninger på din iPhone 11 pro. Vi kan uden problemer ordne enhver form for reparation på din iPhone 11 pro – både hurtigt og billigt. Her på siden kan du finde en oversigt over, hvilke reparationer og udskiftninger vi kan tilbyde.

Hos IFIX Mobil kan du b.la. få udskiftet skærm, batteri eller mikrofon, og vi udbedrer også samtlige skader i forbindelse med vand- og væskeuheld, samt grundig teknisk hjælp ved softwarefejl.

Før reparationen har du altid mulighed for at få stillet en fejlsøgning og -diagnose, hvis du er tvivl om, hvad der er galt med din iPhone, og samtidigt få et uforpligtende prisoverslag på den forventede reparationspris. Læs mere omkring vores forskellige reparationer og ydelser her på siden og bliv klogere på dine muligheder her hos IFIX Mobil.

Vi har en bred erfaring med reparationer af en lang række iPhone-modeller på markedet, og vi kan også fixe din iPhone 11 pro uden besvær. Vores professionelle teknikere står altid klar til at fixe din iPhone eller vejlede dig om vores forskellige løsninger på vores værksted på Nørrebro midt i København.

I forbindelse med alle vores reparationer og udskiftninger bruger vi kun originale kvalitetsreservedele i slidstærke materialer. Du får desuden altid 12 måneders garanti på alle vores ydelser, herunder både reparationer og reservedele.

Hos IFIX Mobil sigter vi efter at kunne tilbyde nogle af de bedste reparationer af smartphones i hele København, hvor både priser og leveringstider ligger i den lave ende. Vores skarpe teknikere arbejder på højtryk, så du hurtigt har din iPhone 11 pro i hænderne igen – allerhelst efter blot 20 min. ventetid. Vi har derfor ingen tidsbestilling eller lignende på nogle af vores reparationer. Du kan blot kigge forbi vores værksted, når det passer dig, så finder vi hurtigt en optimal løsning.

Vi ønsker at være dit fortrukne valg i København, når det handler om professionelle reparationsløsninger af smartphones. Derfor ønsker vi ikke blot at kunne levere høj kvalitet men i lige så høj grad at kunne tilbyde personlig vejledning og tilfredsstillende service.

Få fixet din iPhone 11 pro nemt og hurtigt med en vores mange spændende løsninger. Ring til os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig. Du er også meget velkommen på vores adresse på Jagtvej 101 st. på Nørrebro.

Få et skarpt og uforpligtende tilbud allerede i dag på din iPhone 11 pro reparation hos IFIX Mobil.

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 11 Pro om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13