iPhone 12 Pro Reparation

iphone 12 pro

Skal du have fixet din iPhone 12 pro hurtigt og gnidningsfrit? Så er vi her hos IFIX Mobil den helt rette til den opgave. iPhone 12 pro er en meget populær og topmoderne iPhone, og selvom modellen er af god kvalitet, er det svært at undgå, at den ikke får nogen skader i tidens løb. Hvis uheldet er ude, og du desværre har tabt, flækket eller på anden måde beskadiget din iPhone 12 pro, har vi hos IFIX Mobil både hurtige og billige løsninger. Uanset hvad der er sket med din iPhone 12 pro, kan vi med stor sandsynlighed fixe den igen. Vi ved, hvor træls det er at få ødelagt sin iPhone, og derfor gør vi os ekstra umage med at udføre en grundig og omhyggelig reparation, så du får din iPhone tilbage igen i rigtig god stand. Din iPhone udsættes for lidt af hvert i hverdagen, og især glas og skærm er meget udsat over for stød, slag og ridser. Vi er eksperter, og hos os er din iPhone 12 pro hurtigt fixet igen, så du kan komme videre.

iPhone 12 mini Skærm

Skærm udskiftning
kr1299
kr 699
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12 Skærm

Skærm udskiftning
kr1500
kr 688
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12 Pro Max Skærm

Skærm udskiftning
kr1299
kr 799
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

Find din iPhone 12 pro reparations pris

Alle former for iPhone 12 pro reparationer

Alle former for iPhone 12 pro reparationer Her hos IFIX Mobil har vi mange års erfaring med reparation af iPhone, og vi tilbyder alle former for reparation, så også din iPhone 12 pro kan blive så god som ny. Vi har udført en lang række af reparationer og specialiseret os indenfor feltet. Hos os kan vi klare de fleste former for udskiftning, herunder både glas skift-, batteri skift-, kamera skift- og mikrofon skift m.fl. Så hvis din iPhone er i stykker, så smut forbi IFIX Mobil med det samme. Vores teknikere er hurtige og effektive, så du kan oftest allerede få din iPhone 12 pro tilbage samme dag.

Hurtig service på iPhone 12 pro og kvalitets reservedele

Hurtig service og kvalitets reservedele Vi tilbyder høj service og en hurtig reparation af din iPhone 12 pro, både når det gælder hardware og software. Her os IFIX Mobil anvender vi udelukkende nogle af de bedste reservedele og tilbehør på markedet, så du er sikker på at få den bedste oplevelse hos os. Vores kompetente og erfarne teknikere står altid klar til nye opgaver, og vi glæder os til at få lige netop din iPhone 12 pro til at virke igen. Vi tilbyder reparationer til konkurrencedygtige priser, så du kan være sikker på at få en kvalitetsreparation af din iPhone 12 pro til en skarp pris.

Få fixet din iPhone 12 pro på Nørrebro allerede i dag

Få fixet din iPhone 12 pro på Nørrebro allerede i dag Søger du en hurtig og effektiv reparation af din iPhone 12 Pro på Nørrebro eller omegn? Hos IFIX Mobil har vi løsningen, og vi glæder os til at hjælpe dig med din næste reparation. Du kan trygt overlade dine iPhone reparationer til os, så fixer vi det både billigt, hurtigt og helt uden problemer. Derudover er vores kundeservice i top, og vi benytter kun de bedste materialer af høj kvalitet. Find priser på vores forskellige reparationer og få meget mere info lige her på siden. Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål. Du er også meget velkommen til at besøge vores professionelle værksted på Jagtvej 101 st. på indre Nørrebro.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13