Huawei P30 Reparation

Huawei p30 reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Huawei P30 reparation info

  • Huawei P30 Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din Huawei P30  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

  • Huawei P30 batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt Huawei P30 batteri med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei P30 batteri er defekt, hvis min Huawei P30 batteri taber hurtigt strøm eller min Huawei ikke kan starte op.

  • Huawei P30 ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestikket på din Huawei P30  med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min Huawei skal bruge et nyt ladestik, når min Huawei ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iHuawei P30 volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din Huawei P30 med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min Huawei volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • Huawei P30 Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din Huawei P30 defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • Huawei P30 Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din Huawei P30 defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din Huawei mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • Huawei P30 højtaler udskiftning 

Vi udskifter din Huawei P30 defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min Huawei P30 højtaler skal udskiftes, når min Huawei overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • Huawei P30 kamera udskiftning 

Vi udskifter din Huawei P30 defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min Huawei kamera skal udskiftes, når kamerat på min Huawei viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13