iPhone 13 mini Reparation

iPhone 13 mini reparation

Har du behov for en effektiv reparation eller udskiftning af hardware på din iPhone 13 mini? IFIX Mobil er det perfekt valg til den opgave!

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone 13 mini reparations pris

Er din iPhone 13 mini gået i stykker? Hos IFIX MOBIL står vi altid klar til at hjælpe dig med at få den bedste reparation muligt, til de laveste priser og hurtigste levering. Kort sagt gør vi alt hvad vi kan for at du får den bedste oplevelse, og vi er stolte af at samle på mange glade og tilfredse kunder.

Der er få ting mere irriterende end at have en skærm der ikke fungerer. Nogle gange kan man leve med det i lidt tid, men hvis ikke man kan se hvem der ringer eller skriver bliver det hurtigt et problem.

Måske har du overvejet at købe en ny telefon, men det er ofte markant billigere at få repareret sin eksisterende iPhone, og så er der samtidig den fordel at man kan beholde alle sine billeder, musik og andre ting man har gemt på telefonen. 

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer reparationer vi ofte udfører, men har du et andet problem så kontakt os endelig for at høre om vi ikke også kan hjælpe med netop din udfordring!

Hos IFIX MOBIL er vi klar over at en ødelagt eller beskadiget skærm på din iPhone 13 Mini kan være en stor ulempe. Derfor tilbyder vi hurtig og professionel udskiftning af skærmen, så din telefon kommer til at fungere og se ud som ny igen.

Forløbet med at udskifte skærmen på en iPhone 13 Mini begynder med en grundig diagnostisk undersøgelse af telefonen, for at sikre at skærmen rent faktisk ikke kan reddes. Når vi har fastslået at skærmen skal udskiftes, fjerner vores teknikere omhyggeligt den gamle skærm og renser området for at forberede installationen af den nye skærm.

Derefter installerer vi omhyggeligt den nye skærm og sikrer os, at alle komponenter er korrekt tilsluttet og fungerer korrekt. Til sidst tester vi den nye skærm for at sikre at den fungerer korrekt, og at telefonen er fuldt funktionsdygtig igen.

Hvis du har brug for ny skærm til din iPhone 13 Mini, har vores værksted helt styr på det. Vi har ofte skærme på lager så vi hurtigt kan foretage reparationen, nogle gange mens du venter! Skærmen er en af de ting der oftest går i stykker på en iPhone 13 mini, og det er samtidig også en af de vigtigste ting.

Nogle gange kan man redde den gamle skærm, så kom endelig ned med din telefon i butikken, så finder vi ud af den bedste og billigste løsning til det. Kræver det en ny skærm får du selvfølgelig et godt tilbud inden vi går i gang med at udskifte, så du altid er helt klar over omfanget, tiden og prisen.

Har du tabt telefonen, eller kommet til at lægge den forkert på bordet? Så er din bagskærm måske gået i stykker og kræver en udskiftning. Gennem tiden har vi skiftet adskillige bagskærme til iPhone 13 mini, og vi tilbyder derfor nogle af landets bedste priser, såvel som en høj kvalitet på vores arbejde.

Når du kommer ned med din iPhone kan vores teknikere undersøge præcist hvad der skal skiftes, og vi kan også vurdere om telefonen står til at redde uden helt nye dele. Alt afhængigt af skadens omfang kommer vi derefter med et godt tilbud, så du hurtigt kan blive klar igen. 

Vi skifter kun de nødvendige dele for at skåne miljøet, og du behøver altså ikke bekymre dig om din data på telefonen bliver slettet under udskiftningen. Samtidig står vi bag vores arbejde med en 100% tilfredshedsgaranti, så du kan stole på at din telefon er i gode hænder hos os.

Føler du også at din iPhone 13 mini hele tiden skal lades op igen? Med tiden bliver alle batterier slidte og trætte. Det kan gøre at kapaciteten falder med alderen, også selvom din telefon viser 100% batteri. Vi kan udskifte dit batteri for at give din telefon nyt liv, uanset hvor meget eller lidt batteri din gamle telefon holder.

Et dårligt batteri kan også betyde du slet ikke kan tænde din telefon. Mange kunder der oplever dette frygter at deres data er gået tabt. Men det er sjældent tilfældet, og når man får et helt nyt batteri sat i får man altså adgang til alle sine billeder, musik, dokumenter og hvad ellers man har gemt på telefonen.

Vi bruger kun erstatningsbatterier af højeste kvalitet for at sikre, at du får din telefon tilbage i fremragende funktionsdygtig stand. Ud over at udskifte batteriet vil vores teknikere også tage sig tid til at rense og optimere din telefon for at sikre, at den fungerer optimalt. 

Hvis du ønsker at spare lidt penge, og samtidig også skåne miljøet, da anvendelsen af en renoveret skærm reducerer mængden af elektronisk affald. Så der er flere årsager til at det kan  være en god idé at vælge en iPhone 13 mini skærm refurbishment, i stedet for at vælge en helt ny skærm. 

Vælger du denne løsning får du samtidig et helt nyt glas med i reparationen. Det er dog ikke alle telefoner som der kan anvende refurbishment skærme, det kræver at din iPhone 13 mini har OLED skærm og touch panel. Hvis du er i tvivl så skriv eller ring endelig til os, så kan vi hurtigt vejlede dig om den bedste løsning, såvel som dine muligheder. 

Vores teknikere er veluddannede og har stor erfaring med reparation af iPhone 13 Mini, og vi bruger kun reservedele af højeste kvalitet for at sikre, at du får din telefon tilbage i fremragende stand. 

Hvis du har en beskadiget iPhone 13 Mini og ønsker en professionel reparation, så tøv ikke med at bringe den til vores værksted. Vi vil få din telefon til at se ud og fungere som ny igen på ingen tid.

Find andre iPhone modeller her

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket