Ny skærm iPhone 12

Ny skærm iPhone 12

Skal du have ny skærm iPhone 12, så læg vejen forbi IFIX Mobil og vores professionelle værksted på Nørrebro. iPhone 12 er en meget efterspurgt iPhone, der er en de mest populære blandt kunder over hele verden. Selvom iPhone 12 er af solid og kraftig kvalitet, kan skader alligevel være meget svære at undgå Din iPhone 12 kan både blive ramt af fysiske skader i form af f.eks. en flækket skærm, men det kan i lige så høj grad være den indvendige software, der er gået i stykket. Det kan b.la. være, at batteriet er beskadiget eller helt dødt. Uanset om det er hardwaren, der skal skiftes, eller der er fejl på softwaren, så har vi afgjort en løsning på problemet. Vores specialiserede teknikere kan både hurtigt og billigt få din iPhone 12 til at fungere igen.

Find din iPhone 12 reparations pris

Altid solid kvalitet og høj service på ny skærm iPhone 12

Vi udfører alle former for iPhone 12 reparationer til nogle af markedets bedste priser. Vores altid dygtige og professionelle teknikere anvender udelukkende Original Kvalitet eller AAA Grade reservedele af høj kvalitet. På den måde er vores kunder sikret den bedste oplevelse på samtlige af vores reparationer. Derudover stiller vi 12 måneders garanti på alle vores reparationer og reservedele, og du har altid mulighed for at få en gratis fejlsøgning og diagnose fra en af vores teknikere, hvis du er tvivl om, hvad der kan være galt med din iPhone 12 skærm. Vi har mange års erfaring indenfor alle former af iPhone reparationer, og derfor er vores største ønske at give dig den bedste oplevelse og en service på højeste niveau. Hos IFIX Mobil er vi til at stole på, og vi tilbyder altid fuld gennemsigtighed i vores arbejdsmetoder, så du er sikker på, at du får, hvad du betaler for.

Hurtige reparationer til skarpe priser

Hos IFIX Mobil behøver du ikke at bestille tid, men i stedet er du meget velkommen til at tage din iPhone 12 med til vores værksted. Vi yder hurtig og god service og oftest er din iPhone færdig allerede, imens du venter. Af vores mange professionelle reparationsydelser kan vi b.la. tilbyde en lang række udskiftninger, herunder bl.a. Ny skærm iPhone 12, iPhone 12 glas skift, mikrofon skift eller udskiftning af iPhone 12 batteri. Det kan f.eks. også være, at din iPhone 12 har fået en væskeskade, og det kan vi også fixe både hurtigt, effektivt og billigt. Tjek alle vores forskellige reparationer og tilhørende priser her på siden.

information om iPhone 12

Hvornår kom iPhone 12 ud, I oktober 2020 blev lanceret iPhone 12 med den super kraftfulde A14 Bionic chip og den super stærke 5G oplevelse. Reparationer på iPhone 12 slutter ikke for denne model af iPhone er en favorit hos apple bruger og det er der mange grunde til, En af mange grunde er at iPhone 12 har en super lækker design og en meget kraftfuld batteri som har en rigtig lang levetid på en fuld ladning, og nu til det mest imponerende og det er selve A14 Bionic chip som er en af di mest kraftfulde chip man kan få til en smartphone, Det der gøre at A14 chip er en af de mest kraftfulde chip er af den har 5 nanometerprocessen. CPU og GPU er også dobbelt så hurtig i forhold til andre smartphones og det giver brugerne en ekstra god oplevelse.

a14 chip iphone 12

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 12 om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket