Find din Huawei model & reparation

Huawei P30 Lite Reparation

huawei p20 lite reparation

Huawei P20 Reparation

Huawei Mate 20 Lite Reparation

huawei p20 lite reparation

Huawei P20 Lite Reparation

Huawei p10 reparation

Huawei P10 Reparation

Huawei p10 lite reparation
Huawei P9

Huawei P9 Reparation

Huawei P9 Lite reparation

Huawei P9 Lite Reparation

Huawei P8

Huawei P8 Reparation

Huawei P8 lite

Huawei P8 Lite Reparation

Huawei reparation

Har din Huawei set bedre dage og trænger til nyt liv? Vi kan tilbyde nogle af Københavns bedste Huawei reparationer og udskiftninger til rigtig gode priser. Det betyder, at uanset model, skade og omfang har vi en god løsning. Kom derfor forbi vores værksted på Nørrebro og få professionel hjælp her og nu!

Få professionelle Huawei reparationer hos IFIX Mobil

Huawei er en af verdens største producenter af b.la. smartphones i høj kvalitet og med innovative designløsninger. Den kinesiske elektronikgigant er kendt for deres solide og smarte smartphone modeller, der nemt kan konkurrere op imod selv Apple og Samsung, som er nogle af de helt store spillere på banen, når det gælder smartphones i topklasse.

Selvom Huawei er en helt sublim og holdbar smartphone på markedet, kan den stadig blive ramt af både fysiske skader på f.eks. skærmen, samt tekniske skader, i form af defekte batterier eller softwarefejl. Du behøver heldigvis ikke at ærgre dig alt for længe, hvis der er skader eller andre problemer med din Huawei.

Hos IFIX Mobil er vi nemlig eksperter, når det handler om smartphone reparationer af enhver art. Når det kommer til Huaweis mange forskellige modeller på markedet, har vi også denne helt rette reparationsløsning. Overlad derfor trygt din ødelagte smartphone til en af vores erfarne teknikere. Vi har næsten 10 års erfaring med Huawei reparationer, og vi følger løbende nøje med i branchen, så vi altid er opdateret med den nyeste viden og de seneste modeller på hylderne.

Lyder hurtige og billige reparationer af din Huawei som noget for dig? Vælg IFIX Mobil næste gang din Huawei telefon skal repareres – det vil du ikke komme til at fortryde!

Københavns bedste priser på alle Huawei reparationer

Vi ønsker at være din foretrukne Huawei reparatør i København, både i forhold til pris, kvalitet og leveringstid. Derfor har vi også allieret os med nogle af landets dygtigste og mest erfarne teknikere og reparatører, der kan deres håndværk og kan levere professionelle reparationer fra øverste hylde til alle vores kunder.

Uanset om du kommer med en stor eller mindre skade på din Huawei, kan vores teknikere snildt fixe den og samtidig til Københavns bedste priser. Det gælder både alle slags hardware- og softwarereparationer. Kort sagt kan vi klare enhver type reparation uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, pris eller reparationstider – tværtimod! Hos IFIX Mobil findes der ikke halve løsninger, og vi bliver ved til vores kunder er 100 % tilfredse med vores reparationer og forlader vores værksted med en god oplevelse.

Find den rigtige løsning her hos IFIX Mobil

Her på siden er du meget velkommen til at gå på opdagelse og udforske dine mange muligheder nærmere. Du kan hurtigt og nemt få overblik over vores spændende løsninger og finde en samlet oversigt med alle vores Huawei reparationer og udskiftninger. Her finder du ligeledes nærmere beskrivelser af de enkelte reparationer med tilhørende priser.

Tjek vores forskellige reparationer ud og find en reparationstype, der matcher dit behov. Er du i tvivl om, vi kan fixe lige netop din Huawei telefon? Giv os et kald og hør mere, så finder vi en skræddersyet løsning til dig. Udover en række professionelle reparationsløsninger står vi altid klar med faglig rådgivning og personlig service, så du er sikret den bedste oplevelse, når du vælger IFIX Mobil.

Kort ventetid på samtlige reparationer og udskiftninger

Hos IFIX Mobil har vi korte leveringstider på samtlige af vores reparationer og udskiftninger. Det betyder, at du kan få din Huawei tilbage i topform allerede samme dag, så du kan komme hurtig videre. Vi gør derfor også, det bedste vi kan for at levere din Huawei tilbage igen på under 20 min. Du er derfor også altid yderst velkommen til at sidde og vente på vores værksted imens.

Vi har ingen besværlig tidsbestilling eller kompliceret bookingsystem på hverken reparationer eller udskiftninger. I stedet har vi en smart og fleksibel walk-in service, hvor vores kunder bare kan komme ind på vores værksted, når det passer dem, og få ordnet deres Huawei hurtigst muligt. Det synes vi er den bedste og mest optimale løsning, både for os, men ikke mindst over for alle vores kunder. Kig indenfor hos IFIX Mobil og få fixet din Huawei allerede i dag!

Markedets bedste reservedele og 12 måneders garanti

Her hos os er du sikker på at få en kvalitetssikker og holdbar løsning på tværs af alle vores reparationer og ydelser. Derfor har vi udelukkende markedets bedste reservedele, som vi anvender, i forbindelse med alle vores reparationer og udskiftninger. Vores trofaste leverandører forsyner os løbende med nye og originale reservedele, så vi altid har lageret fyldt godt op. Det betyder, at vi altid kan levere det, vores kunder efterspørger.

Hos IFIX Mobil vil du ikke blive skuffet med den færdige reparation og som yderligere sikkerhed for høj kvalitet, stiller vi 12 måneders garanti på samtlige af vores løsninger. Det gælder både alle vores reparationer, samt vores reservedele. Vi har stort fokus på fuld gennemsigtighed på alle vores reparationsprocesser og arbejdsmetoder. Derfor tilbyder vi altid muligheden for gratis og uforpligtende fejlsøgning og diagnose, samt prisoverslag over den samlede reparationspris, før vores teknikere påbegynder reparationen af din Huawei. På den måde kan du være sikker på at få den rigtige reparation til den rigtige pris.

Vil du vide mere?

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige løsninger indenfor Huawei reparationer til super skarpe priser? Så kontakt os og få samtidig et uforpligtende tilbud!

Vi kan både tilbyde høj service og reparationer helt i top. Samtidig kan du få professionel rådgivning fra en af vores medarbejdere, der altid står klar til at hjælpe dig godt videre. Tøv derfor ikke med at kontakte os på mail eller telefon, hvis du brænder inde med spørgsmål til vores priser, ydelser eller har behov for yderligere informationer. Du har derudover også mulighed for at chatte med os eller besøge vores værksted på Jagtvej 101 st., Nørrebro.

Få fixet din Huawei smartphone hurtigt og billigt med en effektiv reparation fra IFIX Mobil.

Vi glæder os til at se dig!

Reparation af smartphones

Vi udfører alle typer reparationer på alle mærker af smartphones. Vi benytter kun kvalitets reservedele til alle vores reparationer og udskiftninger.

Gratis fejlsøgning

Vi tilbyder altid gratis diagnose og fejlsøgning, og du får et gratis og uforpligtende prisoverslag på reparationen.

Rådgivning om Reparation

Vi tilbyder rådgivning i reparationsprocessen. Vi mener, at vi kan skabe størst tillid hos vores kunder, hvis der er gennemsigtighed i vores arbejdsmetoder.

Reparation mens du venter

Hos os kan du få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Kig forbi IFIXMOBIL allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Garanti på reparationer

Du får altid 12 måneders garanti på reservedele og reparationer udført hos iFIX MOBIL.

Over 9 års erfaring

Vi har erfaring som mange andre ikke har, Vi kan klar reparationer fra skærm skift til microlodning og IC chip udskiftning.

Skriv til os vis du ikke kan finde din model

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13