Priser på smartphone reparation

Har du behov for en billig smartphone reparation på Nørrebro i hjertet af København? IFIX Mobil er det rigtige valg, hvis du er på udkig efter reparationer af høj kvalitet til lave priser!

I over 9 år har vi beskæftiget os med en lang række af smartphone reparationer, og vi er samtidig i besiddelse af nogle af landets dygtigste teknikere, der kan klare lidt af hvert. Selvom smartphones er dyre telefoner, mener vi her hos IFIX Mobil ikke, at det er lig med, at en reparation skal koste kassen. Tværtimod skal alle have mulighed for at få kvalitetsreparationer i et prisleje, hvor alle kan være med.

Billige smartphone reparationer for alle

De nyeste smartphonemodeller på markedet er efterhånden blevet meget slidstærke og hårdføre, men kan naturligvis ikke holde til alt. Især Apple har med tiden dygtiggjort sig i at kunne fremstille meget holdbare og stærke iPhones, der ikke er nær så sårbare og følsomme over for diverse skader, som de i højere grad var før i tiden. Det er dog stadig svært ikke at blive ramt af en større eller mindre skade på din telefon, uanset hvilken model eller mærke du har.

Din smartphone bliver udsat for forskellig slitage i løbet af dens levetid, hvor både vind, vejr og forskellige slag og stød kan være med til at beskadige din smartphone. Skader og fejl er derfor meget almindeligt, hvis du er ejer af en smartphone. Derfor skal det heller ikke være en dyr oplevelse at få fixet din smartphone, hvis din telefon af en eller anden grund ikke længere fungerer optimalt eller slet ikke kan bruges længere.

Disse uheld eller skader sker ofte, og derfor skal en reparation også være til at betale. Mange folk tror fejlagtigt, at en smartphone reparation er både besværligt og dyrt og vælger i stedet at købe en hel ny telefon. Dette er slet ikke nødvendigt, da din smartphone bestemt kan få nyt liv og komme til at fungere, så god ny igen her hos IFIX Mobil, uden risiko for at du springer dit budget i småstykker. Vi er professionelle fagfolk, der hellere end gerne vil give dig mest mulig værdi for pengene.

Find model- og reparationspriser lige her

Her hos IFIX Mobil tilbyder vi gode priser på samtlige af vores reparationer, hvor kvalitet ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Vi har presset alle vores priser helt i bund og i stedet skruet op for kvaliteten på alle vores ydelser og reparationer. Vi udfører alle kvalitetsreparationer og -udskiftninger på en lang række af de førende smartphonebrands og deres mest populære modeller på markedet.

Vi tilbyder alt indenfor holdbare reparationsløsninger til både Apple, Samsung, Huawei, HTC og Sony. Udover vores store udvalg af ydelser kan vi samtidig tilbyde nogle af København bedste priser, når det gælder professionelle reparationer af smartphones.

Her på siden finder du en komplet oversigt over, hvilke mærker vi kan fixe og samtidig finde de forskellige modeltyper. Hos IFIX Mobil er der rig mulighed for at få fixet din smartphone hurtigt og nemt, og vi klarer alle former for smartphone reparationer uanset skadestype eller omfang.

Du kan hurtigt og nemt finde priser på alle vores reparationsløsninger og udskiftningsmuligheder her på siden. Her har du også mulighed for at finde flere oplysninger om de enkelte reparationer og blive klogere på hele reparationsprocessen fra start til slut. Vores arbejdsmetoder er altid præget af fuld gennemsigtighed, så du præcis ved, hvad du betaler for og hvorfor. Vi har inden tidsbestilling, så kig forbi vores værksted og hør mere om dine muligheder.

Topkvalitet til lave priser

Hos os kan vi tilbyde et hav af forskellige udskiftninger til din smartphone uanset model. I forbindelse med vores udskiftninger anvender vi kun de bedste reservedele på markedet, så du er sikker på en solid og holdbar løsning fra IFIX Mobil.

Du kan b.la. uden problemer effektivt få udskiftet:

  • Mikrofon og højtaler
  • Volume knap
  • Batteri
  • For- og bagskærm
  • Front- og bagkamera

Alle vores løsninger er yderst prisvenlige, så det ikke behøver at koste en formue at få fixet sin smartphone hurtigt og nemt af en dygtig reparatør. Både når det gælder alle former for hardwareskader og softwarefejl, får du hos os nogle af landets mest konkurrencedygtige priser.

Vi er eksperter indenfor alle former for smartphone reparationer til yderst attraktive priser. Selvom vi kan tilbyde billige løsninger, nægter vi at gå på kompromis med kvaliteten på hverken vores reparationer eller de mange reservedele vi hver dag benytter. Vi mener godt, at vi kan forene høj kvalitet og lave priser, så du altid forlader vores værksted med den bedst mulige oplevelse.

Vi fixer alt

Uanset om du kommer med et defekt batteri, en flækket skærm eller en teknisk fejl, finder vi skræddersyet løsning til en lav pris i samarbejde med dig. I tilfælde af fugt- og væskeskader beregner vi den samlede reparationspris alt efter skadens omfang. Vi kan derfor ikke sætte en fast pris på den type af reparation.

Som en ekstra service tilbyder vi altid muligheden for at få gratis fejlsøgning og -diagnose, samt et uforpligtende prisoverslag på reparationen helt uden ekstra beregning. Derudover får du ovenikøbet 12 måneders garanti på alle vores reparationer og udskiftninger, som er din sikkerhed for kvaliteten af vores arbejde.

Få en solid reparatør, du kan stole på

Med IFIX Mobil er du sikret en solid reparatør, der altid er til at stole på, i forhold til både pris og leveringstid. Vi ønsker at være din foretrukne smartphone reparatør, uanset om pris eller kvalitet er det vigtigste for dig. Hos os får du nemlig begge dele tilsat en god portion service og høflig betjening fra vores dygtige personale.

Vi stræber hver eneste dag efter at give vores kunder en høj service og en rigtig behagelig oplevelse, så de har lyst til at komme igen. Kig forbi Jagtvej 101 st. på Nørrebro snarest muligt og få fixet din smartphone!

Kontakt os for et stærkt og uforpligtende tilbud på din næste smartphone reparation. Vi glæder os til at høre fra dig!

ifixmobil logo

Reparation af smartphones

Vi udfører alle typer reparationer på alle mærker af smartphones. Vi benytter kun kvalitets reservedele til alle vores reparationer og udskiftninger.

Gratis fejlsøgning

Vi tilbyder altid gratis diagnose og fejlsøgning, og du får et gratis og uforpligtende prisoverslag på reparationen.

Rådgivning om Reparation

Vi tilbyder rådgivning i reparationsprocessen. Vi mener, at vi kan skabe størst tillid hos vores kunder, hvis der er gennemsigtighed i vores arbejdsmetoder.

Reparation mens du venter

Hos os kan du få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Kig forbi IFIXMOBIL allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Garanti på reparationer

Du får altid 12 måneders garanti på reservedele og reparationer udført hos iFIX MOBIL.

Over 9 års erfaring

Vi har erfaring som mange andre ikke har, Vi kan klar reparationer fra skærm skift til microlodning og IC chip udskiftning.

Vi reparerer alle brands og modeller af smartphones og tablets. Du er velkommen til at kigge forbi vores forretning på Jagtvej 101 i København og få gratis fejlsøgning. Du er også velkommen til at kontakte os her på siden og få et gratis og uforpligtende tilbud på reparation.

Vis du ikke kan finde din model kontakt os vi er klar til at hjælpe