iPhone 13 Reparation

iPhone 13 reparation

Har du behov for en effektiv reparation eller udskiftning af skærm på din iPhone 13? IFIX Mobil er det perfekt valg til den opgave!

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone 13 reparations pris

iPhone 13 info

iPhone 13 introduceret den 14. september med en 6,1 tommer skærm, Super Retina XDR -skærme. Bionic Chippen er opgraderet til en A15 Bionic Chip, iPhone 13 har en 6-kerne CPU med 2 ydelseskerner og 4 effektivitetskerner , en 4-kerne GPU. iPhone 13 bag kamera det er et nyt diagonalt dobbeltlinsekamera med 12 megapixel Wide og ultra Wide kameraer. 5G-forbindelse super hurtig og funktions dygtig. Batterilevetiden er blivet forbedret takket være større batteri og den mere effektive A15-chip. iPhone 13 tilbyder op til 2,5 timer mere batterilevetid end iPhone 12.

Hvis du har smadret din skærm på din iPhone 13, eller den har et defekt batteri, har du helt klart behov for professionel hjælp fra en kvalitetsreparatør, som du kan stole på. Dette og meget mere får du hos IFIX Mobil på Nørrebro.

Her hos os udfører vi en lang række af kvalitetsreparationer og udskiftninger på din iPhone 13. Vi kan uden problemer ordne enhver form for reparation på din iPhone 13 – både hurtigt og billigt. Her på siden kan du finde en oversigt over, hvilke reparationer og udskiftninger vi kan tilbyde.

Vi har en bred erfaring med reparationer af en lang række iPhone-modeller på markedet, og vi kan også fixe din iPhone 13 uden besvær. Vores professionelle teknikere står altid klar til at fixe din iPhone eller vejlede dig om vores forskellige løsninger på vores værksted på Nørrebro midt i København.

I forbindelse med alle vores reparationer og udskiftninger bruger vi kun originale kvalitetsreservedele i slidstærke materialer. Du får desuden altid 12 måneders garanti på alle vores ydelser, herunder både reparationer og reservedele.

Hos IFIX Mobil sigter vi efter at kunne tilbyde nogle af de bedste reparationer af smartphones i hele København, hvor både priser og leveringstider ligger i den lave ende. Vores skarpe teknikere arbejder på højtryk, så du hurtigt har din iPhone 13 i hænderne igen – allerhelst efter blot 20 min. ventetid. Vi har derfor ingen tidsbestilling eller lignende på nogle af vores reparationer. Du kan blot kigge forbi vores værksted, når det passer dig, så finder vi hurtigt en optimal løsning.

Vi ønsker at være dit fortrukne valg i København, når det handler om professionelle reparationsløsninger af smartphones. Derfor ønsker vi ikke blot at kunne levere høj kvalitet men i lige så høj grad at kunne tilbyde personlig vejledning og tilfredsstillende service.

Få fixet din iPhone 13 nemt og hurtigt med en vores mange spændende løsninger. Ring til os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig. Du er også meget velkommen på vores adresse på Jagtvej 101 st. på Nørrebro.

Få et skarpt og uforpligtende tilbud allerede i dag på din iPhone 13 reparation hos IFIX Mobil.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket