Huawei P40 Lite Reparation

Huawei-p40-lite-reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Huawei P40 Lite Reparation info

  • Huawei P40 Lite Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din Huawei P40 Lite  LCD, glas og touch.

  • Huawei P40 Lite batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt Huawei P40 Lite batteri med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei P40 Lite batteri er defekt, hvis min Huawei batteri taber hurtigt strøm eller min Huawei ikke kan starte op.

  • Huawei P40 Lite ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestikket på din Huawei P40 Lite  med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min Huawei skal bruge et nyt ladestik, når min Huawei ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • Huawei P40 Lite volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din Huawei med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min Huawei volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • Huawei P40 Lite Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din Huawei defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • Huawei P40 Lite Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din Huawei defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din Huawei mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • Huawei P40 Lite højtaler udskiftning 

Vi udskifter din Huawei defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min Huawei højtaler skal udskiftes, når min Huawei overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • Huawei P40 Lite kamera udskiftning 

Vi udskifter din Huawei defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min Huawei kamera skal udskiftes, når kamerat på min Huawei viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13