iPhone 13 Pro max Reparation

iPhone 13 pro skærm skift

iPhone 13 pro max reparations priser

iPhone 13 pro Max, kan give dig en masse glæde på forskellige måder, hvis du for eksempel er glad for at tage en masse billeder, er den specielt god til det, den er nemlig advanceret på en speciel måde ved at have 3 kameralinser, med samlingen til den tidligere Iphone 12 pro Max, men med nyere teknologi, hvor den har imponeret fotomuligheder som aldrig har været muligt på Iphone, den har nemlig fået en stærkere ydeevne på svagt lys. 

Når der er problemer med mobilen kan det være et stort problem. I dag bruger vi den både til at logge på Netbank, tjekke e-mails, og holde kontakten med familien, vennerne og arbejdspladsen. Derfor skal din iPhone bare fungere altid. 

Det kan være dyrt at købe en ny telefon for at erstatte den gamle. Og hvis man prøver at sælge sin brugte iPhone 13 Pro Max mens den er defekt kan man også godt regne med at skulle gå ned i pris. Noget man måske heller ikke tænker over, er at det ikke er lige så miljøvenligt at smide den gamle telefon ud og bestille en ny. 

Hos IFIX MOBIL står vi klar i butikken til at hjælpe med langt de fleste reparationer på din iPhone 13 pro max. Uanset om du har brug for en ny skærm, udskiftning af dit bagcover, eller måske hjælp til løsning af et problem med højtaleren eller mikrofonen, kan vores erfarne teknikere på eget værksted fejlfinde og reparere. 

På en Iphone 13 pro Max, kan vi udføre mange forskellige reparationer, hvis uheldet skal være ude. Det vigtigste af det hele er at vi kan garantere dig at din telefon er i sikre hænder, og at vi kan give dig den bedste og mest kvalificeret reparation. Hvis uheldet sker, at du kommer til at smadre din skærm, har vi heldigvis flere forskellige skærm skift. Vi har OEM kvalitet skærme, og vi har også originale kvalitet skærme. Hvis din Iphone 13 pro Max, får en skade i skærmen, men ingen misfarvninger har, så kan vi også gen-producere din skærm, og du kan måske være heldig at få din egen originale skærm på. Derudover har vi også andre reparationer, såsom batteriskift, hvis dit batteri hurtig løber tør, kan det være den ikke har så meget levetid tilbage, så kan vi heldigvis udskifte det professionelt, hurtigt, og nemt på knapt 30 minutter, derudover har vi også reparationer til bag-glas udskift, det tager dog længere tid, men kan udføres på samme dag som indlevering. Vi har alle farver, til Iphone 13 pro Max, så vi finder nok helt sikkert noget til præcis dine ønsker. Vi har kamera udskiftning hvis du skal være uheldig og have tabt telefonen og fået smadret kameraet, eller hvis det er blevet sløret, det tager knapt 30 minutter at gennemføre reparation.

Hvis skærmen på din iPhone 13 Pro Max er revnet eller beskadiget er det som regel nødvendigt at få en ny skærm installeret. I få tilfælde er det muligt at redde den gamle skærm. 

Hos IFIX MOBIL er vi i stand til at erstatte den ødelagte med en ny skærm i original kvalitet, for at sikre du får en telefon der igen føles som ny. Vi kan udføre arbejdet så du ikke mister alle dine kontakter, oplysninger og data på telefonen, så du kan fortsætte som før skærmen gik i stykker.

Ønsker du at få udskiftet din skærm og spare lidt penge, kan det være en god idé at vælge en istandsat (refurbished) skærm, i stedet for en spritny og original skærm. På vores liste kan du se forskellen på priserne. 

Vi tjekker selvfølgelig alle vores istandsatte skærme nøje inden vi installerer dem, ligesom vi renser og gør dem klar til brug. Ofte vil denne type skærm føles som ny, og det er altså en god måde at spare lidt penge, og samtidig blive en smule bæredygtig på, da man i dette tilfælde genanvender elektronikken. 

Bagcoveret, eller bagskærmen på din iPhone er en vigtig del af din telefon. Ikke nok med at den sikrer indmaden i din mobil fra stød og slag, er den også med til at holde elektronikken fri for støv og andre problematiske partikler.

Samtidig er det irriterende hvis dit bagcover er gået i stykker, da det kan ridse hånden når du holder på den, eller måske gøre det svært at lægge telefonen på den side uden man skader mobilen. Alt i alt er det en god idé at få udskiftet bagcover på iPhone hvis man har problemer med det.

Vi står derfor klar med mange års erfaring og dygtige teknikere, der på kort tid kan reparere den gamle, eller udskifte med et helt nyt bagcover. Vi klarer opgaven uden at skulle nulstille din telefon, ligesom vi også kun bliver materialer og komponenter af højeste kvalitet. Det er med til at gøre du får en telefon tilbage efter reparation som føles sprit ny og klar til brug.

Hvis batteriet på din iPhone 13 Pro Max ikke længere holder opladningen eller får enheden til at lukke ned uventet, skal du muligvis få det udskiftet. Bring gerne din iPhone ned til os på værkstedet, eller ring eller skriv for at få hjælp til at fejlfinde problemet.

Hvis du skal have udskiftet batteriet kan vi typisk hjælpe med dette forholdsvis hurtigt, nogle gange mens du venter, da vi har mange batterier på lager, og vores dygtige teknikere har stor erfaring med dette forløb.

Har uheldet været ude, og er dit kamera holdt op med at fungere? Måske er det fordi linsen er gået i stykker efter telefonen blev tabt, eller måske er det noget internt i telefonen der ikke længere virker korrekt.

Uanset hvad kan vi hjælpe med at finde frem til hvor problemet eksisterer, såvel som afhjælpe det. Hvis nødvendigt har vi også reservedele til at udskifte det gamle kamera, selve glasset eller linsen også kan udskiftes, skulle det være nødvendigt.

Inden vi begynder at reparere dit kamera på din iPhone 13 Pro Max, giver vi dig selvfølgelig en pris på det endelige arbejde, så du kan beslutte om du ønsker at fortsætte, eller måske vente lidt og leve med problemet. Uanset hvad er vi klar i butikken når du har tid.

Din mobiltelefons primære funktion er måske ikke længere opkald. I dag bruger vi telefonen til mange apps, tekstbeskeder og lignende. Men uanset hvad, er det irriterende hvis ikke din mikrofon eller højtaler fungerer korrekt. Det gælder selvfølgelig både når du ringer til folk, eller de ringer til dig, men også hvis du afspiller musik eller videoer på din iPhone, og der ikke kommer lyd ud af mobilen.

Bring den gerne med en tur forbi vores værksted så vi kan fejlfinde og eventuelt løse problemet. Vi er eksperter i Apple og iPhone produkter, så vi er sikre på hurtigt og effektivt at kunne finde frem til hvad problemet er, såvel som reparere det til nogle af de bedste priser i hele København. 

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 13 pro max om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket