Huawei Mate 20 Lite Reparation

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Huawei Mate 20 Lite Reparation info

  • Huawei Mate 20 Lite Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din Huawei Mate 20 Lite LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

  • Huawei Mate 20 Lite batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt Huawei Mate 20 Lite batteri med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei Mate 20 Litebatteri er defekt, hvis min Huawei Mate 20 Lite batteri taber hurtigt strøm eller min Huawei Mate 20 Lite ikke kan starte op.

  • Huawei Mate 20 Lite ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestikket på din Huawei Mate 20 Lite  med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min Huawei skal bruge et nyt ladestik, når min Huawei ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • Huawei Mate 20 Lite volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din Huawei Mate 20 Lite med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min Huawei volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • Huawei Mate 20 Lite Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din Huawei Mate 20 Lite defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei Mate 20 Lite øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • Huawei Mate 20 Lite Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din Huawei Mate 20 Lite defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din Huawei Mate 20 Lite mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • Huawei Mate 20 Lite højtaler udskiftning 

Vi udskifter din Huawei Mate 20 Lite defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min Huawei Mate 20 Litehøjtaler skal udskiftes, når min Huawei overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • Huawei Mate 20 Lite kamera udskiftning 

Vi udskifter din Huawei Mate 20 Lite defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min Huawei kamera skal udskiftes, når kamerat på min Huawei viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13