iPhone 12 mini Reparation

iPhone 12 mini Reparation

Har du brug for hjælp til at få fixet din iPhone 12 mini hurtigt og smertefrit? Hos IFIX Mobil vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at få ordnet din iPhone 12 mini både hurtigt og billigt. Apples iPhone 12 mini model er en af bestsellerne blandt alle iPhone modellerne på markedet. Helt fri for skader bliver den nok desværre ikke. Det er altid trælst, når ens iPhone går i stykker eller kommer alvorligt til skade, men vi har heldigvis en god løsning på langt de fleste skader. Vi tilbyder nogle af de bedste reparationer i hele København og vores dygtige og professionelle teknikere står altid parat til at yde god service og en effektiv reparation.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone 12 mini reparations pris

iPhone XR Skærm

Skærm udskiftning
kr1199
kr 666
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone X Skærm

Skærm udskiftning
kr1199
kr 699
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone XS Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 699
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12 mini lynhurtige reparationer i topkvalitet

Lynhurtige reparationer i topkvalitet Hos IFIX Mobil tilbyder vi alle former for reparationer af din iPhone 12 mini. Alle vores reservedele er i topkvalitet og har vi alt, hvad der behøves, indenfor både hardware og software. Vi tilbyder b.la. skiftning af dit glas, batteri skift, mikrofon skift, og har din iPhone 12 mini fået en vand- eller væskeskade kan vi også sagtens fixe det. Uanset hvilken reparation din iPhone 12 mini har behov, har vi bestemt en reparations løsning, der passer. Derudover tilbyder vi altid reparationsrådgivning, og vi har 12 måneders garanti på både vores reparationer og ligeledes på samtlige af vores reservedele. På den måde stiller vi en sikkerhed for at de reparationer vi udfører holder. Vi har en hurtig reparationstid, så du kan komme hurtigt videre med en iPhone 12 mini, der bare fungerer igen. Kom forbi vores værksted allerede i dag, så fixer vi din iPhone 12 mini allerede imens du venter. Vi ved, hvor uundværligt en iPhone kan være, og derfor arbejder vores teknikere altid på højtryk for at få din iPhone 12 mini repareret færdigt, så hurtigt som muligt. Find priser og bliv klogere på vores mange forskellige reparationer lige her på siden. Er du i tvivl om, hvad der er galt med din iPhone 12 mini, har du også altid mulighed for at få stillet en gratis diagnose og få en fejlsøgning, hvor vi hurtig finder ud af, hvad din iPhone 12 mini fejler.

iPhone 12 mini reparation på Nørrebro

iPhone 12 mini reparation på Nørrebro Er du på udkig efter en professionel, hurtig og effektiv iPhone 12 mini reparation på Nørrebro, så er IFIX Mobil det oplagte valg. Hos IFIX Mobil kan vi tilbyde dig skarpe priser, når det gælder reparation af din iPhone 12 mini, Vi bestræber os på at være dit foretrukne valg, når du skal have repareret din tablet, og du kan være helt sikker på at din iPhone 12 mini er i både trygge og kompetente hænder, når du indleverer den til os. Hos IFIX Mobil sigter vi efter at give den bedste oplevelse til vores kunder. Hvis du har brug for en effektiv og smertefri reparation af din iPhone 12 mini, er du velkommen til at kontakte og høre meget mere om vores reparations muligheder. Du er også velkommen til at aflægge vores værksted på Nørrebro et besøg og få yderlige rådgivning og vejledning fra en af vores mange professionelle teknikere. Vi ser frem til at hjælpe dig.

iPhone 12 mini Reparation info

 • iPhone 12 mini Skærm skift  

Vi skifter fuldkommen skærmen på din iPhone 12 mini  (OLED, glas og touch) om det Original Kvalitet eller OEM Kvalitet.

Udskiftning af iPhone 12 mini skærm tager os kun 35min, Så det kan vi klar mens du venter. 

 • iPhone 12 mini bag glas skift 

Vi skifter din iPhone 11 bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bag glas, hvid bag glas, lilla (purple) bag glas, gul (yellow) bag skærm, rød (red) bag cover glas, grøn (green) bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager maximum 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bag glas på modeller som iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro MAX.

 • iPhone 12 mini batteri skift 

Vi skifter din defekt iPhone 12 mini batteri med en ny 3110 mAh batteri af Original OEM kvalitet , hvordan ved du at din iPhone batteri er defekt, hvis din iPhone batteri taber hurtigt strøm eller ikke kan starte op.

 • iPhone 12 mini ladestik skift  

Vi skifter hele ladestikket på din iPhone 12 mini  med en ny OEM ladestik, hvordan ved du at din iPhone skal bruge et nyt ladestik, når din iPhone ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

 • iPhone 12 mini volume knap skift 

Vi skifter hele funktionskabel på din iPhone 12 mini med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

 • iPhone 12 mini lydløs knap skift

Vi skifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 12 mini med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone 12 mini lydløs funktionskabel skal udskiftes, Når din iPhone ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone 12 mini Øre højtaler skift

Vi skifter din iPhone defekt øre højtaler med en ny OEM øre højtaler, hvordan ved du at din iPhone øre højtaler skal udskiftes, vis du ikke kan høre noget under et opkald, eller lyden er meget lav. 

 • iPhone 12 mini Mikrofon skift

Vi skifter din iPhone defekt mikrofon med en ny OEM mikrofon, hvordan ved du at din iPhone mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

 • iPhone 12 mini højtaler skift 

Vi skifter din iPhone 12 mini defekt højtaler med en ny OEM højtaler, hvordan ved du at din iPhone højtaler skal udskiftes, når din iPhone overhovedet ikke kan afspille lyd. eller lyde er dårligt når du spiller lyd.

 • iPhone 12 mini kamera skift 

Vi skifter din iPhone 12 mini defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved du at din iPhone kamera skal udskiftes, når kamerat på din iPhone viser sort skærm eller når du slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13