iPhone 13 Pro Reparation

iPhone 13 pro skærm skift

iPhone 13 pro er med et tredobbeltkamera-system, som gør det muligt at optage videoer og tage fotos i super høj kvalitet. Med en iPhone 13 Pro kan du på højtplan nyde OLED-skærmen, som har et ekstremt flot kvalitet som bar gøre hele oplevelsen af en smartphone bedere. 

iPhone 13 pro reparations priser

Hvad koster en ny skærm til iPhone 13 Pro?

Som alle andre iPhone modeller er det også muligt for en iPhone 13 pro at få en smadret skærm eller et knækket bag skærm, Og nu som vi har udførte reparationer på iPhones siden den første iPhone udkom så tilbyder vi også reparation af alle fejl der kan opstå på en iPhone 13 Pro. Som mange spørger om. Hvad koster en ny skærm til iPhone 13 Pro? Ja, prisen afhænger af hvad for en skærm kvalitet du får monteret på, Om det er den Originale kvalitet eller OEM kvalitet. iPhone 13 pro original kvalitet er altid dyre men er også bedere for din iPhone 13 pro. Vi udføre også refurbishment på iPhone 13 pro skærm og det betyder at hvis du har en smadret glas på din iPhone 13 pro men OLED og touch fungere fint på skærmen så gen producer vi den samme skærm hvor glasset bliver fjernet og nyt glas kommer på dermed bliver skærmen så god som ny, Det tager længere tid end en skærm skift, men det er det bedste for din iPhone 13 pro fordi på denne måde beholder din iPhone sine originale skærm på med alle  originale komponenterne som den er født med. Men det kan man kun udføre hvis OLED´en på skærmen virker som den skal og ikke har nogen misfarvninger eller skader. 

Reparations tid på en iPhone 13 pro

Hvor langtid tager en iPhone 13 pro skærm skift?  Det kan vi udføre super hurtigt og nemt den typiske iPhone skærm skift tid er på kun 30 min, men når det kommer til en skærm refurbishment på en iPhone 13 pro så kan det tage alt mellem 1-2 timer at udføre. men typisk er alle iPhone 13 pro reparationer gennemføret samme dag, kun væske skader er nogen af de reparationer som vi bruge et pa dage for at få reparationen gennemføret, fordi vi tester alt på enheden for at være helt sikker på at alt funger.

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 13 pro om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13