iPhone 11 skærm skift og reparation

iphone 11 reparation

har du haft et uheld med din iPhone 11 og glasset på skærmen er knækket så er vi klar til at hjælpe dig med en skærm skift på din iPhone 11, skærm skift kan vi klar hurtigt og billigt. et skærm skift er ikke kun påkrævet når du kun har et knækket glas, et skærm skift kan også være nødvendigt når man ex ikke længer kan se noget på skærmen, hvor skærmen er helt sort på din iPhone 11 eller når der opstår fejl i skærmmens OLED. Hvordan ved du at OLED´en på din iPhone 11 skærm skal skiftes, når din iPhone 11 skærm viser mærklige farver på skærmen eller når din iPhone 11 skærm har striber i skærmen nogen gange er di grønne farvet og andre gange mixet farver alt efter OLED skaden. En iPhone 11 skærm skift påkræves også når touch på skærmen ikke gider og virke sådan at man ikke kan trykke på skærmen eller nogen stæder på skærmen kan du trykke og andre steder reagerer den ikke, så ved du at du har brug for en iPhone 11 skærm skift.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone 11 reparations pris

iPhone 11 Pro

Skærm udskiftning
kr1399
kr 666
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 11 Pro Max

Skærm udskiftning
kr1699
kr 999
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12

Skærm udskiftning
kr1999
kr 1299
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

Lidt om iPhone 11

iPhone 11 som blev lanceret her i sep. 2019, er en af apples flotteste iPhones. Med de super professionelle front og bag kamera, kan du kun glæde dig til at tage nogen utrolig smukke billeder. Udover det har den fantastiske iPhone 11 et batteri med 3110 mAh i kapacitet, som nemt kan holde til en helt dag på en ladning. Apple har udstyret iPhone 11 med en ny A13 Bionic chip. Som vil betyde at, ydeevnen er super høj og kan trække de tungeste apps uden besvær og problemer.

iPhone 11 Reparation info

 

 • iPhone 11 Skærm skift  

Vi skifter fuldkommen skærmen på din iPhone 11  (OLED, glas og touch) om det original Original Kvalitet eller OEM Kvalitet du ønsker at få monteret på din iPhone 11. Hvornår ved jeg at min iPhone skal bruge en ny skærm? Det er når din iPhone 11 har smadret glas, når din iPhone 11 har mærklige farver i skærmen, når der er kommet sorte pletter på skærmen efter et tab af iPhone eller når der er grønne striber på skærmen eller når din iPhone 11 ikke reager når du trykker på skærmen eller når skærmen bar er gået i sort. tiden på en iPhone 11 skærm skift er ikke så lang, Vi skifter skærmen inden for 30 min på din iPhone også vil den blive igen så god som ny.

 • iPhone 11 bag glas skift 

Vi skifter din iPhone 11 bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bag glas, hvid bag glas, lilla (purple) bag glas, gul (yellow) bag skærm, rød (red) bag cover glas, grøn (green) bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager maximum 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bag glas på modeller som iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro MAX.

 • iPhone 11 batteri skift 

Vi skifter din defekt iPhone 11 batteri med en ny 3110 mAh batteri af Original OEM kvalitet , hvordan ved du at din iPhone batteri er defekt, hvis din iPhone batteri taber hurtigt strøm eller ikke kan starte op.

 • iPhone 11 ladestik skift 

Vi skifter hele ladestikket på din iPhone 11  med en ny OEM ladestik, hvordan ved du at din iPhone skal bruge et nyt ladestik, når din iPhone ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

 • iPhone 11 volume knap skift 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 11 med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

 • iPhone 11 lydløs knap skift

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 11 med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone 11 lydløs funktionskabel skal udskiftes, Når din iPhone ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone 11 Øre højtaler skift

Vi udskifter din iPhone defekt øre højtaler med en ny OEM øre højtaler, hvordan ved du at din iPhone øre højtaler skal udskiftes, vis du ikke kan høre noget under et opkald, eller lyden er meget lav. 

 • iPhone 11 Mikrofon skift

Vi udskifter din iPhone defekt mikrofon med en ny OEM mikrofon, hvordan ved du at din iPhone mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

 • iPhone 11 højtaler skift 

Vi udskifter din iPhone 11 defekt højtaler med en ny OEM højtaler, hvordan ved du at din iPhone højtaler skal udskiftes, når din iPhone overhovedet ikke kan afspille lyd. eller lyde er dårligt når du spiller lyd.

 • iPhone 11 kamera skift 

Vi udskifter din iPhone 11 defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved du at din iPhone kamera skal udskiftes, når kamerat på din iPhone viser sort skærm eller når du slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 11 om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket