Huawei P20 Lite Reparation

huawei p20 lite reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

Huawei P20 Lite reparation

Har du behov for at fixet din Huawei p20 lite skærm reparation? Hos IFIX Mobil er vi den helt rette til den opgave! Besøg os allerede i dag og få vores professionel hjælp.

Huawei P20 Lite er en både let og slank kvalitetssmartphone i topmoderne design, og modellen er hurtig gået hen og blevet meget populær på markedet. Skulle det ske, at din Huawei går i stykker eller har behov for reparation, så fortvivl ej. Uanset hvilken type reparation du har behov for, har vi en kvalitetssikker løsning her hos IFIX Mobil.

At få ødelagt sin smartphone er aldrig sjovt. Derfor gør vi os ekstra umage med at udføre et solidt stykke reparationsarbejde på ganske kort tid, så du hurtigt kan få din Huawei P20 Lite tilbage. Telefonens skærm er bl.a. i høj grad sårbar over for diverse stød og slag. Disse kan, i højere eller mindre grad, ødelægge din smartphone, men kan desværre sjældent undgås helt. Heldigvis er du i gode hænder hos os, hvor din Huawei, ny eller gammel, vil få kærlig behandling og et helt nyt liv.

Huawei P20 Lite reparationer af enhver art

Vi klarer alle former for Huawei reparationer med vores mange års erfaring og dygtige team af medarbejdere, der ved præcis, hvad en god reparation kræver. Vi fixer alle typer skader på din Huawei P20 Lite, herunder på både hardware og software. Har du behov for udskiftninger, klarer vi også, både skærm- og batteriudskiftninger, samt en række andre udskiftninger. Vi giver desuden 12 måneders garanti på alle vores reparationer og reservedele med i prisen. Find diverse reparationspriser og meget mere information om vores forskellige ydelser lige her på siden.

Hos os får du ikke bare kvalitetsreparationer på din Huawei p20 lite skærm reparation men i lige så høj grad personlig service og kompetent vejledning hver gang. Vi tilbyder altid faglig rådgivning og gratis fejlsøgning på alle vores reparationstyper. I den forbindelse får du også et gratis og uforpligtende prisoverslag, så du kender reparationsprisen på forhånd. Det mener vi giver mest mulig gennemsigtighed og dermed også større kundetilfredshed.

Få repareret din Huawei på bare 20 minutter!

Hos IFIX Mobil tilbyder vi hurtige reparationer, og vi har selvfølgelig alle de nødvendige reservedele på lager fra vores trofaste leverandør. Det betyder, at vi kan fixe din Huawei med det samme, så du ikke behøver at vente længere end allerhøjest nødvendigt.

Faktisk kan vi oftest fixe din Huawei P20 Lite indenfor blot 20 min., så du er altid velkommen til at vente i vores værksted imens. Vi arbejder uden tidsbestilling, så grib din Huawei med det samme og kom ned til os på Jagtvej 101 st.

Besøg os og få fixet din Huawei P20 Lite i dag

Mangler du en lynhurtig og effektiv reparation af din Huawei P20 Lite? IFIX Mobil har løsningen!

Besøg vores professionelle værksted på Nørrebro allerede i dag og få kvalitets reparationer til Københavns bedste priser. Kontakt os gerne for yderligere information og få et uforpligtende tilbud på din kommende reparation.

Vi glæder os til at se dig og finde den bedste løsning til din Huawei p20 lite skærm reparation!

Huawei P20 Lite Reparation info

  • Huawei P20 Lite Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din Huawei P20 Lite  LCD, glas og touch.

  • Huawei P20 Lite batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt Huawei P20 Lite batteri med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei P20 Lite batteri er defekt, hvis min Huawei batteri taber hurtigt strøm eller min Huawei ikke kan starte op.

  • Huawei P20 Lite ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestikket på din Huawei P20 Lite  med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min Huawei skal bruge et nyt ladestik, når min Huawei ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • Huawei P20 Lite volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din Huawei med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min Huawei volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • Huawei P20 Lite Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din Huawei defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min Huawei øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • Huawei P20 Lite Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din Huawei defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din Huawei mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • Huawei P20 Lite højtaler udskiftning 

Vi udskifter din Huawei defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min Huawei højtaler skal udskiftes, når min Huawei overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • Huawei P20 Lite kamera udskiftning 

Vi udskifter din Huawei defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min Huawei kamera skal udskiftes, når kamerat på min Huawei viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13