iPad Air 2 Reparation

Skal du have repareret din iPad air 2, så læg vejen forbi IFIX Mobil og vores professionelle værksted på Nørrebro. iPad air 2 er en meget efterspurgt iPad, der er en de mest populære blandt kunder over hele verden. Selvom iPad’en er af solid og kraftig kvalitet, kan skader alligevel være meget svære at undgå Din iPad air 2 kan både blive ramt af fysiske skader i form af f.eks. en flækket skærm, men det kan i lige så høj grad være den indvendige software, der er gået i stykket. Det kan b.la. være, at batteriet er beskadiget eller helt dødt. Uanset om det er hardwaren, der skal skiftes, eller der er fejl på softwaren, så har vi afgjort en løsning på problemet. Vores specialiserede teknikere kan både hurtigt og billigt få din tablet til at fungere igen.

iPad 5 reparationer
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

Altid solid kvalitet og høj service

Vi udfører alle former for iPadreparationer til nogle af markedets bedste priser. Vores altid dygtige og professionelle teknikere anvender udelukkende originale reservedele af høj kvalitet. På den måde er vores kunder sikret den bedste oplevelse på samtlige af vores reparationer. Derudover stiller vi 12 måneders garanti på alle vores reparationer og reservedele, og du har altid mulighed for at få en gratis fejlsøgning og diagnose fra en af vores teknikere, hvis du er tvivl om, hvad der kan være galt med din iPad air 2. Vi har mange års erfaring indenfor alle former af iPad reparationer, og derfor er vores største ønske at give dig den bedste oplevelse og en service på højeste niveau. Hos IFIX Mobil er vi til at stole på, og vi tilbyder altid fuld gennemsigtighed i vores arbejdsmetoder, så du er sikker på, at du får, hvad du betaler for.

iPad skærm udskiftning

Hurtige reparationer til skarpe priser

Hos IFIX Mobil behøver du ikke at bestille tid, men i stedet er du meget velkommen til at tage din iPad air 2 med til vores værksted. Vi yder hurtig og god service og oftest er din tablet færdig allerede, imens du venter. Af vores mange professionelle reparationsydelser kan vi b.la. tilbyde en lang række udskiftninger, herunder bl.a. glasudskiftning, mikrofonudskiftning eller udskiftning af batteriet. Det kan f.eks. også være, at din iPad air 2 har fået en væskeskade, og det kan vi også fixe både hurtigt, effektivt og billigt. Tjek alle vores forskellige reparationer og tilhørende priser her på siden.

ifixmobil logo

Reparation af smartphones

Vi udfører alle typer reparationer på alle mærker af smartphones. Vi benytter kun kvalitets reservedele til alle vores reparationer og udskiftninger.

Gratis fejlsøgning

Vi tilbyder altid gratis diagnose og fejlsøgning, og du får et gratis og uforpligtende prisoverslag på reparationen.

Rådgivning om Reparation

Vi tilbyder rådgivning i reparationsprocessen. Vi mener, at vi kan skabe størst tillid hos vores kunder, hvis der er gennemsigtighed i vores arbejdsmetoder.

Reparation mens du venter

Hos os kan du få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Kig forbi IFIXMOBIL allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Garanti på reparationer

Du får altid 12 måneders garanti på reservedele og reparationer udført hos iFIX MOBIL.

Over 9 års erfaring

Vi har erfaring som mange andre ikke har, Vi kan klar reparationer fra skærm skift til microlodning og IC chip udskiftning.

Skal vi fixe din iPad air 2 på Nørrebro?

Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os, men du er også altid velkommen på vores værksted på Nørrebro, som er nærmere beliggende på Jagtvej 101 st. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få din iPad air 2 til at virke igen. Vores dygtige og kompetente teknikere har mange års erfaring, og du kan derfor sikkert indlevere din tablet hos os, da den er i de bedste hænder. Vi glæder os til at gøre fra dig og forhåbentlig snart give nyt liv til din iPad air 2.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13