iPhone 12 Pro Max Reparation

iPhone 12 pro max

Er din iPhone 12 pro Max kommet til skade eller på anden måde ødelagt, så er vi her hos IFIX Mobil klar til at fixe den. Vi kan klare enhver form for reparation af din iPhone 12 pro Max, og vi glæder os til at reparere lige netop din iPhone. iPhone 12 pro Max er en af de helt store Apple succeser, og det er en fantastisk iPhone i solid kvalitet. Alligevel kan det være svært at undgå uheld eller skader på den. En iPhone 12 pro Max er en de mange iPhonemodeller, der er blevet en fast del af vores hverdag, og derfor kan det nærmest føles ubærligt, hvis den skulle komme til skade. Heldigvis har vi både gode og billige løsninger, hvis din iPhone 12 pro Max skal repareres.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone 12 pro max reparations pris

iPhone XR Skærm

Skærm udskiftning
kr999
kr 499
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone X Skærm

Skærm udskiftning
kr1199
kr 499
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone XS Skærm

Skærm udskiftning
kr1199
kr 499
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

Altid hurtige og professionelle reparationer​

Vi tilbyder en lang række ydelser af høj kvalitet, så du er sikker på hurtigt og uden problemer at få din iPhone 12 pro Max repareret og tilbage i den bedst mulige stand. Hvis du f.eks. har tabt din iPhone, er der stor sandsynlighed for, at glasset er flækket eller på anden måde ødelagt. Dette er en af de hyppigst forekomne skader, og derfor har vi stor erfaring indenfor skiftning af glasset på din skærm. 

Vi gør vores allerbedste for, at din iPhone 12 pro Max er fixet lynhurtigt. Derfor bestræber vi os på at have en reparationstid på imellem 15 – 35 minutter. Du er derfor meget velkommen til at vente på vores værksted, imens vi får fixet din iPhone 12 pro Max.

Hos IFIX Mobil tilbyder vi ikke blot nogle af de bedste iPhonereparationer, men vi har ligeledes nogle af landets bedste priser på markedet. Find alle vores priser lige her på siden og bliv ligeledes klogere på vores mange forskellige reparationer. 

Ved du ikke, hvad din iPhone 12 pro Max fejler, tilbyder vi også at undersøge din iPhone nærmere, før vi påbegynder selve reparationen. Du har nemlig mulighed for at få en gratis fejlsøgning og diagnose på din iPhone. På den måde er du sikret fuld gennemsigtighed på alle vores ydelser og ved lige præcis, hvad du betaler for. 

Hos os bruger vi kun reservedele i topkvalitet fra vores trofaste leverandører. Derfor er du sikker på at få den bedste reparation med de bedste materialer.

Få fixet din iPhone 12 pro max på Nørrebro til skarpe priser​

Hos IFIX Mobil ønsker vi at give vores kunder tilfredsstillende oplevelser med alle vores ydelser og reparationer. Vi håber at vores mange års erfaring og dybdegående kendskab til området vil komme alle vores kunder til gode. Lige meget, hvilken reparation du har behov, får du kompetent og høj service over hele linjen.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud – sammen finder vi en løsning til dig og din iPhone 12 pro max. Du kan kontakte os på telefonen, men du er også velkommen til at komme forbi vores værksted, som befinder sig på indre Nørrebro. Her står vores professionelle teknikere klar til at hjælpe dig. 

Du kan derfor med ro i maven efterlade din iPhone 12 pro Max hos os, så gør vi vores ypperste for at den hurtigst muligt vil fungere igen.

iPhone 12 Pro Max Reparation info

 • iPhone 12 pro max Skærmskift  

Vi skifter fuldkommen skærmen på din iPhone 12 Pro Max  (OLED, glas og touch) om det Original Kvalitet eller OEM Kvalitet.

Udskiftning af iPhone 12 Pro Max skærm tager os kun 35min, Så det kan vi klar mens du venter. 

 • iPhone 12 pro max bag glas skift 

Vi skifter din iPhone 11 bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bag glas, hvid bag glas, lilla (purple) bag glas, gul (yellow) bag skærm, rød (red) bag cover glas, grøn (green) bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager maximum 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bag glas på modeller som iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro MAX.

 • iPhone 12 pro max batteriskift

Vi udskifter din defekt iPhone 12 Pro Max batteri med en ny 3110 mAh batteri af Original OEM kvalitet , hvordan ved du at din iPhone batteri er defekt, hvis din iPhone batteri taber hurtigt strøm eller ikke kan starte op.

 • iPhone 12 pro max ladestik skift  

Vi udskifter hele ladestikket på din iPhone 12 Pro Max  med en ny OEM ladestik, hvordan ved du at din iPhone skal bruge et nyt ladestik, når din iPhone ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

 • iPhone 12 pro max volume knap skift

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 12 Pro Max med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

 • iPhone 12 pro max lydløs knap skift

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 12 Pro Max med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone 12 Pro Max lydløs funktionskabel skal udskiftes, Når din iPhone ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone 12 pro max Øre højtaler skift

Vi udskifter din iPhone defekt øre højtaler med en ny OEM øre højtaler, hvordan ved du at din iPhone øre højtaler skal udskiftes, vis du ikke kan høre noget under et opkald, eller lyden er meget lav. 

 • iPhone 12 pro max Mikrofonskift

Vi udskifter din iPhone defekt mikrofon med en ny OEM mikrofon, hvordan ved du at din iPhone mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

 • iPhone 12 pro max højtaler skift 

Vi skifter din iPhone 12 Pro Max defekt højtaler med en ny OEM højtaler, hvordan ved du at din iPhone højtaler skal udskiftes, når din iPhone overhovedet ikke kan afspille lyd. eller lyde er dårligt når du spiller lyd.

 • iPhone 12 pro max kamera skift 

Vi skifter din iPhone 12 Pro Max defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved du at din iPhone kamera skal udskiftes, når kamerat på din iPhone viser sort skærm eller når du slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone iPhone 12 pro max om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13