iPhone 14 Plus reparation

iPhone 14 skærm skift

Professionelle iPhone 14 Plus Skærm Skift og Batteri Skift i København

Står du med en ellers lækker iPhone 14 plus, der dog har en skade? Så kan vi hos IFIX MOBIL hjælpe med at få den til at virke som var den ny. Vi har mange års erfaring med en lang række Apple produkter, heriblandt enhver type iPhone.

Lad ikke den knækkede skærm eller slidte volumenknap få dig til at smide telefonen ud. Spar miljøet og spar penge ved at få din telefon repareret hos os! Så kan du samtidig også bevare alle dine billeder, beskeder og kontakter uden at skulle flytte dem over på en ny.

Vi kan prale af adskillige års ekspertise inden for reparation af iPhone 14 plus. Smartphones er blevet uundværlige redskaber i vores daglige liv, og uanset hvilket problem din telefon måtte have, kan du trygt stole på, at den er i gode hænder hos ifixmobil. Vores specialisering omfatter ikke kun reparation af iPhone 14 plus, men også mange andre modeller fra Apple. Det er værd at bemærke, at vores reparationsservice ikke kun henvender sig til private, men også til erhvervskunder.

Der er nok ikke noget vigtigere, end at have en god iPhone 14 plus skærm. Vi bruger den til alt i dagligdagen. Desværre er det også en af de ting der oftest går i stykker, måske fordi du har tabt telefonen, eller været uheldig og banket lommen ind i bordkanten eller lignende.

Uanset hvad problemet er, kan vi fejlfinde på din iPhone 14 plus, og derefter komme med et stærkt tilbud på en helt ny skærm, eller reparation af den eksisterende. Vi forhandler både originale skærme fra Apple, såvel som OEM udgaver der har samme høje kvalitet, men en lidt lavere pris.

Vil du gerne spare lidt på udskiftning af skærm til iPhone 14 plus, så kan du vælge en refurbished skærm. Dette er en skærm der har siddet på en anden iPhone, eller måske været brugt some demo model. Vi tjekker selvfølgelig at skærmen har mange år tilbage af levetid, og vi renser og klargør desuden skærmen så den fremstår helt ny.

Du kan altså skåne miljøet og pengepungen ved at vælge en refurbished skærm til din iPhone 14 plus, uden at gå på kompromis med kvaliteten eller levetiden. Det er et godt alternativ til at vælge en original skærm, hvis ikke du føler det er nødvendigt.

Har din iPhone 14 plus taget skade på bagsiden er det typisk nødvendigt at udskifte glasset. Det gør man for at beskytte indmaden på telefonen fra støv og andre eksterne faktorer. På grund af den komplicerede teknologi er det vigtigt at glasset sidder tæt på telefonen, og der ikke er ridser eller huller i coveret bagpå. 

Vi kan nogle gange reparere fejlen uden udskiftning, så tag gerne din telefon med ned på vores værksted på Jagtvej, så kan vi give dig et godt tilbud og hurtigt få din telefon til at spille igen.

Det kan være ret irriterende at have et fladt batteri på en iPhone 14 Plus, da det kan føre til dårlig ydeevne og uventede nedlukninger. Efterhånden som batteriet bliver ældre, mister det sin evne til at holde en opladning, hvilket kan føre til kortere batterilevetid. Dette kan være særligt frustrerende, når du har brug for, at din telefon skal holde hele dagen, men opdager, at den dør inden frokosttid.

En måde at løse dette problem på er at udskifte batteriet. På vores værksted har vi stor erfaring med udskiftning af batterier til iPhone 14 plus, og kan ofte gøre det mens du venter. Vi bruger gode batterier af høj kvalitet, så du igen kan få telefonen til at holde i mange timer uden opladning. Så kontakt os endelig hvis du ønsker at puste nyt liv i dit gamle batteri!

Hos IFIX MOBIL forstår vi vigtigheden af at have en fuldt funktionsdygtig telefon, især når det gælder volume- og lydløs-knapperne. Derfor tilbyder vi professionel og pålidelig reparation af dine knapper på iPhone 14 Plus.

Vores hold af erfarne teknikere er uddannet til at håndtere ethvert problem du måtte opleve med dine knapper. Uanset om knapperne sidder fast, ikke reagerer, eller laver mærkelige lyde, vil vi diagnosticere problemet og levere en løsning der får din telefon til at fungere som ny igen.

Vi elsker at tage billeder med vores mobiler. Uanset om billederne eller videoerne blot skal deles med den nærmeste familie, eller om de skal ud på sociale medier som TikTok, Instagram eller Facebook, er det vigtigt at have en iPhone der kan tage gode billeder.

Hvis dit kamera af en eller anden årsag ikke længere virker efter hensigten, kan vi fejlfinde problemet og løse det. Vi tilbyder også udskiftning af kameraet hvis det har taget for meget skade. 

iPhone 13 Skærm

Skærm udskiftning
kr2299
kr 888
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12 Pro Skærm

Skærm udskiftning
kr1999
kr 777
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 13 mini Skærm

Skærm udskiftning
kr2199
kr 999
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 14 Plus om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket