iPhone 14 Pro Max reparation

Find din iPhone 14 Pro Max reparations pris

iPhone 13 Skærm

Skærm udskiftning
kr2299
kr 1599
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12 Pro Skærm

Skærm udskiftning
kr1999
kr 1299
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 13 mini Skærm

Skærm udskiftning
kr2199
kr 1499
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

Er du den stolte ejer af en iPhone 14 Pro Max, men har den nu nogle uheldige skader? Hos IFIX MOBIL kan vi hjælpe dig med at bringe den tilbage til live igen. Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at løse alle problemer med ethvert Apple produkt, herunder den nyeste iPhone 14 Pro Max.

Lad ikke en splintret skærm, et slidt batteri, eller knapper der ikke fungerer tvinge dig til at udskifte din telefon. Ikke alene gør du miljøet en tjeneste, men du sparer også penge ved at få den repareret hos os! Og du kan beholde alle dine dyrebare fotos, samtaler og kontakter uden at skulle overføre dem til en ny enhed.

Det kan være utroligt frustrerende at have en ødelagt skærm på en iPhone 14 Pro Max. En knækket eller ødelagt skærm kan gøre det svært at se eller bruge telefonens touch screen og kan også være pinlig at have med på arbejde. 

Derudover kan en ødelagt skærm gøre telefonen mere modtagelig for skader fra støv, vand og andet snavs. Dette kan føre til yderligere problemer senere hen og kan gøre det svært at bruge visse funktioner på telefonen.

Lad os reparere eller udskifte din gamle skærm til en spritny, så du igen kan nyde glæde af YouTube videoer, tekstbeskeder eller sociale medier uden at skære dig på splinterne, eller have problemer med at læse teksten. Vi fører originale skærme fra Apple, så du kan få den samme kvalitet du er vant til.

En ødelagt skærm kan udover at være besværlig at aflæse, også påvirke enhedens overordnede udseende. Mange mennesker er stolte af deres telefons udseende, og en knækket eller ødelagt skærm kan få den til at virke mindre poleret og professionel. Desuden kan en ødelagt skærm være en sikkerhedsrisiko, da skarpe kanter kan forårsage skader ved håndtering af telefonen.

Ved at vælge en istandsat skærm kan du spare en væsentlig sum penge, og det kan være en god idé hvis du ikke har behov for at få sat en ny og original skærm i din iPhone 14 Pro Max. Vores refurbished skærme kommer med garanti, og vi gør dem selvfølgelig rene og nydelige inden montering. Du kan med andre ord ikke se forskel når først vi har repareret og udskiftet, men det kan din pengepung!

Holder din iPhone 14 Pro Max ikke særlig længe på en fuld opladning? Så er det måske på tide at få det udskiftet. Ikke nok med at et træt batteri på din iPhone 14 Pro Max giver kortere levetid før du igen skal oplade den, så kan det faktisk også være en risiko for fare. Gamle batterier kan nemlig overophede og svulme i størrelse, og måske ødelægge andre dele af din iPhone. 

Vi har batterier til de fleste iPhones på lager i vores butik på Jagtvej, så kom gerne ned og hils på os. Vi kan ofte skifte med det samme, ellers får du en dato og et tidspunkt hvor vi kan have telefonen klar. Ved at skifte batteriet kan du igen få fuld glæde af din telefon, og du undgår samtidig eventuelle problemer der ellers kan opstå.

Det kan være en stor ulempe at have en iPhone 14 Pro Max med lydstyrkeknapper eller tænd/sluk-knapper, der ikke fungerer korrekt. Disse knapper er nødvendige for at styre vigtige funktioner på telefonen, så hvis du ikke kan bruge disse knapper, kan telefonen blive vanskelig at bruge.

Men bare rolig. På vores værksted har vi stor erfaring med at reparere eller udskifte knapper på en hvilken som helst type iPhone. Vi sørger for at du får fuld adgang til alle funktionerne igen, og du behøver derfor ikke købe ny telefon, bare fordi tænd og sluk knappen sidder lidt for stramt.

Det kan være utroligt irriterende at have en iPhone 14 Pro Max, hvor kameraet ikke virker. Kameraet er en af de vigtigste funktioner på en smartphone, og det bruges til en lang række formål, lige fra at indfange minder til videoopkald med venner og familie. Uden muligheden for at bruge kameraet bliver telefonen betydeligt mindre brugbar.

Uanset om det er kameraet foran på telefonen, eller et af kameraerne omme bag på, kan vi hjælpe dig med at få liv i det gamle kamera, eller udskifte til et helt nyt. Vi benytter dele af højeste kvalitet, ofte originale Apple dele når de er tilgængelige, så du kan roligt vælge os til at udskifte og få en telefon der fungerer som var den helt ny igen.

Går du tit glip af beskeder eller opkald fordi din iPhone 14 Pro Max ikke har en vibrator der fungerer ordentligt? De fleste af os benytter ikke lyd på mobilen når vi er på arbejde eller i den offentlige trafik, og derfor er det problematisk når vibrationen ikke fungerer. 

Vi kan fejlfinde effektivt, og derfor hurtigt komme med et tilbud på udskiftning eller reparation af vibrationen på din iPhone, så kom endelig ned i vores butik hvor vi har eget værksted med dygtige teknikere der står klar til at hjælpe dig med dit problem. 

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 14 Pro Max om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket