iPhone 14 Pro reparation

Find din iPhone 14 Pro reparations pris

iPhone 13 Skærm

Skærm udskiftning
kr2299
kr 1599
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 12 Pro Skærm

Skærm udskiftning
kr1999
kr 1299
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 13 mini Skærm

Skærm udskiftning
kr2199
kr 1499
  • Skærm Skift
  • Beskyttelsesglas
  • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 14 Pro er den nyeste model af iPhone fra Apple. Den har et slankt design og avanceret teknologi, hvilket gør den til et populært valg blandt danskere der ønsker en lækker smartphone. Men er den gået i stykker eller har andre irriterende problemer, kan det hurtigt blive en kedelig fornøjelse. 

Mange danskere har deres telefon via et abonnement, hvilket betyder at de er låst til den i en længere periode. Derfor er det ikke altid en mulighed bare at købe en ny telefon, og selv hvis man har mulighed for det, er der også et spørgsmål om den høje indkøbspris på en helt ny iPhone 14 Pro.

Derfor tilbyder vi hos IFIX MOBIL nogle af de bedste priser i København for reparation og fejlfinding af din iPhone 14 Pro. Uanset hvilket problem du oplever, kan vi hjælpe med at få din telefon til at fungere som var den helt ny. Der er ofte mange penge at spare sammenlignet med køb af ny telefon, og du skåner samtidig også miljøet ved at genbruge elektronikken, fremfor at købe nyt.

Noget af det vigtigste på en iPhone 14 Pro må siges at være selve skærmen. Man bruger den både til at læse beskeder, tjekke mails, eller bruge de mange forskellige apps fra App Store, men samtidig også som tastatur til at skrive med. Derfor skal skærmen bare fungere.

Mange der har tabt deres iPhone 14 Pro har dog problemer med at glasset enten er knækket i små skår, at der kommer døde pixels eller farvede linjer på skærmen, og nogle oplever også at de ikke kan trykke på skærmen efter den har taget skade.

Uanset hvad dit specifikke problem er, kan vi udskifte din gamle og beskadigede skærm, med en ny skærm i original kvalitet der fungerer præcist som du er vant til. Vi vælger kun dele af højeste kvalitet, og vores dygtige teknikere kan installere skærmen uden at du mister din vigtige data og apps der er på telefonen allerede.

Et alternativ til at få installeret en helt ny skærm på din iPhone 14 Pro kan være at vælge en refurbished skærm. Dette begreb betyder at vi vælger en istandsat skærm. der grundigt er blevet repareret og gennemtestet, for at spare dig penge på reservedele, men bevare den høje kvalitet som Apple og iPhone er kendt for.

Dette kan være en god løsning til dem der går op i bæredygtighed og miljø, men også blot dem der ønsker en billigere reparation, og ikke har noget problem med at have en istandsat skærm sat i deres iPhone 14 Pro. 

Vores værksted klargører, rengører og gennemtester skærmene inden anvendelse, så du får en skærm der føles og fungerer som helt ny, bare uden meromkostninger!

Bagcoveret på en iPhone 14 fungerer som det beskyttende ydre lag for enhedens indre komponenter. Dit bagcover er designet til at beskytte din iPhone 14 Pro mod ridser, skrammer og andre former for fysiske skader. ,

Bagcoveret giver samtidig også plads til kameraet, blitzen og andre elektroniske komponenter der skal beskyttes, såsom batteriet og hukommelsen. Hvis dit bagcover har fået revner eller er ved at gå i stykker, er det en god idé at få udskiftet så snart som muligt for at undgå yderligere skader på de vigtige dele inde i telefonen. 

Ønsker du at få en vurdering på hvad det kommer til at koste, er du altid velkommen til at ringe til os, eller bringe din iPhone med ned på vores værksted, så vi kan fejlfinde på stedet. Vi har nogle af Københavns bedste priser og dygtigste teknikere, så du kan roligt vælge os.

For at din mobil skal kunne bruges optimalt, kræver det at den kan holde på batteriet i et vist stykke tid. Det gælder uanset om du bruger din iPhone 14 Pro som GPS men du cykler i skoven, eller om du blot ikke har mulighed for opladning hele dagen lang. 

Med tiden bliver teknologien i iPhone batterier slidt, og hvis mobilen har været udsat for stød eller tab, ekstremt vejr eller vand, kan det også tage skade. Heldigvis er det muligt at udskifte det gamle iPhone 14 Pro batteri med et helt nyt, og altså forlænge din telefons levetid gevaldigt.

Vi kan ofte foretage udskiftning af iPhone 14 Pro batterier mens du venter, og vi har ofte netop det batteri som din telefon bruger på lager. Så kom endelig forbi for at høre nærmere om hvor effektivt og hurtigt vi kan hjælpe dig og din mobil.

Der er mange kameraer på de moderne iPhones. Faktisk har iPhone 14 Pro hele 3 kameraer på bagsiden, og et enkelt på forsiden. Det er gode nyheder for danskere der elsker at tage billeder og optage video, men det gør også at man har flere ting der kan gå i stykker.

Hvis du er så uheldig at have beskadiget et eller flere af dine kameraer, kan det ofte føles som man skal have ny telefon. Men mange gange er det faktisk muligt at udskifte eller reparere kameraet på din iPhone 14 Pro.

Vi står klar i butikken til at se nærmere på hvilke problemer du har med din telefon, hvor vi hurtigt kan fejlfinde og finde frem til hvad det vil kræve at ordne problemerne. Vi reparerer eller udskifter selvfølgelig ikke før du har fået en pris på det samlede arbejde, så du kan roligt komme forbi for en uforpligtende samtale.

Hos IFIX MOBIL har vi specialiseret os i reparation af alle iPhone 14 modeller, herunder også adskillige problemer med højttalere og mikrofoner. En defekt højttaler eller mikrofon kan i høj grad påvirke enhedens generelle brugbarhed og ydeevne. Vi forstår udemærket hvor frustrerende dette kan være, og vi er her for at hjælpe.

Vores dygtige teknikere har ekspertisen og erfaringen til hurtigt at diagnosticere og reparere eventuelle problemer med højttalere eller mikrofoner på din iPhone 14 Pro. Vi bruger kun dele og værktøjer af højeste kvalitet, for at sikre at din mobil bliver god som ny efter reparationen.

Hos IFIX MOBIL som har beliggenhed på jagtvej 101 i københavn, ikke så langt fra Nørrebros runddel, kan du altid sikre dig at få en super professionelt reparation på din iPhone 14 Pro om det er skærm udskiftning eller batteri. du er altid velkommen til at slå på tråden for mere info.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket