iPhone 8 Reparation

iphone 8 reparation

Københavns bedste priser

Professionelt værksted

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XR Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 999
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone X Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 1099
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone XS Skærm

Skærm udskiftning
kr1999
kr 1299
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 8 reparation info

 • iPhone 8 Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone 8  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

 • iPhone 8 bagglas udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 bagglas samme dag, vi tilbyder alle farver på bagglase fra sort bag glas, hvid bagglas, guld bagglas og rød bagglas. Reparations tiden på iPhone bagskærm tager max 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bagglas på modeller som iPhone 8 plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro max.

 • iPhone 8 batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone 8 batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 8 batteri er defekt, hvis min iPhone 8 batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone 8 ikke kan starte op.

 • iPhone 8 ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone 8 med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone 8 ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

 • iPhone 8 volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 8 med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone 8 volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

 • iPhone 8 lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 8 med en ny funktionskabel, når din iPhone 8 ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone 8 Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 8 øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

 • iPhone 8 Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone 8 mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

 • iPhone 8 højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone 8 højtaler skal udskiftes, når min iPhone 8 overhovedet ikke kan afspille lyd.

 • iPhone 8 kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone 8 kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone 8 viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13