iPhone 8 Reparation

iphone 8 reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XR Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 999
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone X Skærm

Skærm udskiftning
kr1299
kr 899
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone XS Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 1299
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 8 reparation

Skal du have fixet din iPhone 8? Lad IFIX Mobil klare den opgave hurtigt, billigt og helt uden besvær!

iPhonespecialister med 9 års erfaring

Vi har efterhånden 9 års erfaring med forskellige typer af reparationer og gør hver dag vores ypperste for at dygtiggøre os og optimere vores forskellige løsninger, så du får den optimale reparation her hos IFIX Mobil hver eneste gang. Vi benytter altid kun de bedste og mest holdbare originale reservedele, i forbindelse med alle vores reparationer, så du er sikker på at få en langtidsholdbar reparation eller udskiftning.

Vores teknikere er erfarne fagfolk med den nyeste tekniske viden, så du kan med ro i maven indlevere din iPhone 8 på vores værksted. Du har altid mulighed for gratis diagnose og fejlsøgning på din iPhone 8, før vi går gang med selve reparationen, samt et uforpligtende prisoverslag. Som sikkerhed stiller vi desuden 12 måneders garanti på både reparationer og reservedele.

Tjek vores store udvalg af reparationer

Her hos IFIX Mobil finder du en lang række af reparationsløsninger, hvis din iPhone 8 har fået skader, melder fejl, har behov for udskiftninger eller på anden måde ikke fungerer optimalt. Vi finder hurtigt en passende løsning, så din iPhone 8 snart, fungerer optimalt igen. Udforsk vores mange ydelser her på siden og find mere information om vores prisvenlige reparationer og udskiftninger.

Vores kompetente teknikere udfører reparationer af enhvers slags, både når det gælder de udvendige hardwareskader, samt de indvendige softwarefejl, der kan opstå på din iPhone 8. Hos IFIX Mobil er vi eksperter, indenfor iPhone reparationer af enhver slags og samtidig til nogle af Københavns bedste priser. Derfor er det heller ikke noget problem at få nyt liv i din iPhone 8. Læg vejen forbi vores professionelle værksted på Nørrebro og find en lang række professionelle kvalitetsreparationer.

Vi leverer hurtigt med et smil

Hos IFIX Mobil ved vi, hvor vigtig din iPhone 8 kan være for dig. Derfor arbejder vi altid på højtryk for, at du kan få din iPhone tilbage på rekordtid. Vi bestræber os derfor på at have nogle af Københavns korteste reparationstider. Oftest kan vi reparere din smartphone allerede indenfor 20 min., så du er velkommen til at vente på vores værksted imens.

Derfor har vi heller ikke tidsbestillinger på nogle af vores reparationer. Du kigger bare ind, så ordner vi resten for dig med et smil. Udover vores brede erfaring og store faglighed ynder vi også at yde personlig kundeservice. Det er vigtigt, at vores kunder altid går fra vores værksted med en god oplevelse.

Kontakt os eller kig forbi vores værksted

Hos IFIX Mobil har vi gjort reparation af smartphones hurtig og enkel. Samtidig får du en troværdig reparatør, der altid er til at stole på.  Besøg vores værksted på Nørrebro i København og bliv klogere på dine muligheder hos os.

Tøv heller ikke med at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på dine næste reparationer. Vi glæder os til at finde den bedste og billigste løsning i samarbejde med dig!

iPhone 8 reparation info

 • iPhone 8 Skærm reparation  

 Reparation iPhone 8 skærm, Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone 8  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

 • iPhone 8 bagglas udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 bagglas samme dag, vi tilbyder alle farver på bagglase fra sort bag glas, hvid bagglas, guld bagglas og rød bagglas. Reparations tiden på iPhone bagskærm tager max 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bagglas på modeller som iPhone 8 plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro max.

 • iPhone 8 batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone 8 batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 8 batteri er defekt, hvis min iPhone 8 batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone 8 ikke kan starte op.

 • iPhone 8 ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone 8 med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone 8 ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

 • iPhone 8 volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 8 med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone 8 volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

 • iPhone 8 lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 8 med en ny funktionskabel, når din iPhone 8 ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone 8 Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 8 øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

 • iPhone 8 Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone 8 mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

 • iPhone 8 højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone 8 højtaler skal udskiftes, når min iPhone 8 overhovedet ikke kan afspille lyd.

 • iPhone 8 kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone 8 kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone 8 viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13