iPhone 7 Reparation

iPhone 7 reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone 7 reparation info

  • iPhone 7 Skærm skift  

Din iPhone 7 er uden tvivl et kunstværk, men nogle gange er det svært at bevare den originale finish. Derfor tilbyder vi begge tjenester: en udskiftning af touchskærmen i OEM-kvalitet til dem med dybe lommer eller til dem, der ikke ønsker at få deres telefon udskiftet, og vores billigere “AAA”-alternativ, som får dig til at køre igen på ingen tid!

  • Nyt batteri iPhone 7

Vi skifter din defekt iPhone 7 batteri med et nyt batteri iPhone 7, hvordan ved jeg at min iPhone 7 batteri er defekt, hvis min iPhone 7 batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone 7 ikke kan starte op.

  • iPhone 7 ladestik skift  

Vi kender alle til frustrationen ved at forsøge at oplade vores iPhone 7 og blive mødt af et uimponerende “Det sker ikke!” Men der er et hurtigt fix til det. Udskiftning af blot én komponent kan hjælpe med at løse mange opladningsproblemer, vi skifter din lade stik samme dag på kun 30 min.

  • iPhone 7 volume knap skift 

Vi skifter hele funktionskabel på din iPhone 7 med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone 7 volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone 7 lydløs knap skift

Vi skifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 7 med en ny funktionskabel, når din iPhone 7 ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone 7 Øre højtaler skift

Vi skifter din iPhone 7 defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 7 øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone 7 Mikrofon skift

Vi skifter din iPhone 7 defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone 7 mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone 7 højtaler skift 

Vi skifter din iPhone 7 defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone 7 højtaler skal udskiftes, når min iPhone 7 overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • iPhone 7 kamera skift 

Vi skifter din iPhone 7 defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone 7 kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone 7 viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13