iPhone X Reparation

Ny skærm iPhone X

Trænger din iPhone X til professionel førstehjælp? Så er du havnet det rigtige sted her hos IFIX Mobil!

iPhone X er en topmoderne smartphone i tidløst design og med markedets nyeste teknologi. Det kan være svært at undgå skader eller udskiftninger på din iPhone X, men det behøver heldigvis ikke at være hverken tidskrævende eller koste en formue at få fixet sin smartphone. Hos IFIX Mobil finder du nemlig alle former for reparationsløsninger og udskiftninger om det er ny skærm iPhone X eller ny batteri skal vi nok hjælp dig med glæde.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone X reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone X reparation/ny skærm iPhone x Find alle iPhone X reparationer og udskiftninger

Hos IFIX Mobil har vi en lang erfaring med reparationer af alle iPhone modeller, og iPhone X er bestemt ikke nogen undtagelse. Vi fixer alle former for reparationer og udskiftninger billigt og lynhurtigt udelukkende med brug af vores originale reservedele af topkvalitet. Uanset om du skal bruge ny skærm iPhone X -, batteriudskiftning, eller hvis der er tale om væskeskader og alvorlige fejl på softwaren, får vi hurtigt din telefon til at køre optimalt igen.

Vores arbejdsmetoder er gennemsigtige, og vi tilbyder dig altid gratis diagnose og fejlsøgning samt et uforpligtende prisoverslag på din ny skærm iPhone X, før vi påbegynder enhver reparation. Samtidig stiller vi 12 måneders garanti til din rådighed på alle vores ydelser, herunder både reparationer og udskiftninger af enhver art.

Tjek vores mange spændende ydelser og tilhørende priser nærmere ud og find den type reparation på siden her, som du og din iPhone X har behov for.

De tryggeste hænder hos IFIX Mobil

Hos IFIX Mobil har vi samlet nogle af de bedste teknikere til at fixe lige netop din iPhone X. Så du kan altid stole på, at den er i de tryggeste hænder. Vores teknikere og reparatører er i besiddelse af alt den nødvendige erfaring og nyeste viden på området, der gør, at de kan udføre reparationsarbejde på meget højt niveau. Udover solide ydelser og reparationer er det samtidig vigtigt for os altid at yde en høj service til alle vores kunder og levere skarp personlig rådgivning baseret på vores mange års erfaring i branchen.

Hos IFIX Mobil er det hverken nødvendigt at bestille tid. Vi tilbyder nemlig reparationer med kort ventetid – oftest er din iPhone X så god som ny allerede efter 20 min om det er ny skærm iPhone X., så du kan komme videre. Din iPhone er derfor fixet, imens du venter, og du er derfor altid velkommen til at vente på vores værksted alt imens, vi giver nyt liv til din iPhone X.

Få repareret din iPhone X på Nørrebro

Er du på udkig efter professionelle iPhone X reparationer i København til lave priser, er svaret uden tøven IFIX Mobil. Vi vil gerne være din foretrukne iPhone reparatør i hele hovedstadsområdet, når det gælder billige og lynhurtige reparationer, og vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde hver eneste gang.

Besøg vores professionelle værksted på Nørrebro allerede i dag eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på din næste iPhone X reparation.

Vi ser frem til at hjælpe dig hos IFX Mobil!

iPhone X reparation info

 

 • Ny skærm iPhone X skift

Vi skifter fuldkommen skærmen på din iPhone X OLED, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade. hvordan ved du at din iPhone X skal bruge en ny skærm skift. Når glasset er knust eller revnet, når min OLED skærm blinker og viser forskelige farver, når der opstår pixels fejl i skærmen hvor man ikke kan se en del af skærmen , når skærmen på din iPhone X er gået helt i sort og vil slet ikke vise noget.

ny skærm iPhone x

 • iPhone X bagcover (bag glas) skift/reparation

Vi skifter din iPhone X bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på iPhone X bag glase sort bag glas og hvid bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager maximum 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os på Jagtvej 101 København beliggende ved nørrebrogade.  

 • iPhone X batteri skift 

Vi skifter dit defekt iPhone X batteri med et nyt OEM batteri, hvordan ved du at din iPhone X batteri er defekt og har brug for en udskiftning, hvis din iPhone batteri taber hurtigt strøm og lader unormalt hurtigt op eller, din iPhone slet ikke kan starte op. eller vis din iPhone viser at den oplader med stiger ikke i procent.

 • iPhone X ladestik skift  

Vi skifter hele ladestikket på din iPhone X med en ny (OEM) ladestik, hvordan ved du at din iPhone skal bruge et nyt ladestik, når din iPhone X ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket, eller vis opladeren er i og viser at den oplader men efter nogle minutter stopper med at oplade. Når din mac/pc ikke kan læse din iPhone når du tilslutter den og har prøvet andre original iPhone kabler, så skal der en ny laderstik til.

 • iPhone X lyd knap skift 

Vi skifter hele funktionskabel til lyd knapperne på din iPhone X med en ny funktionskabel, hvordan ved du at din iPhone X lyd knap funktionskabel skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd knapperne ikke reagere ved brug af knapperne, vis lydens styrke på din iPhone stiger eller falder uden brug af knappen så skal der en ny lyd funktionskabel.

 • iPhone X lydløs knap skift

Vi udskifter hele lydløs knap funktionskabelet på din iPhone X med en ny funktionskabel, når din iPhone X ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone X Øre højtaler skift

Vi skifter din iPhone X defekt øre højtaler med en ny OEM Øre højtaler, hvordan ved du at din iPhone X øre højtaler skal udskiftes, Vis du ikke kan høre noget under et opkald eller vis lyden på din iPhone’s øre højtaler er meget lav eller vis lyd kvaliteten på din iPhone er dårligt.

 • iPhone X Mikrofon skift

Vi skifter din iPhone X defekt mikrofon med en ny OEM mikrofon, hvordan ved du at din iPhone X mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd, eller vis lyden hos modpart du snakker med er støjet, lavt at man næsten ikke kan høre dig.

 • iPhone X højtaler skift 

Vi udskifter din iPhone X defekt højtaler med en ny OEM højtaler, hvordan ved du at din iPhone X højtaler skal udskiftes, når din iPhone X overhovedet ikke kan afspille lyd, lyden på din iPhone er meget lav, lyden på din iPhone er støjet eller vis din iPhone’s højtaler lyd hakker.

 • iPhone X kamera skift 

Vi udskifter din iPhone X defekt kamera med en ny OEM kamera, hvordan ved du at din iPhone X kamera skal udskiftes, når kamerat på din iPhone ikke kan åbne op, viser sort skærm i kamera appen, når kamerat ikke kan fokuser eller ryster.

 • iPhone tænd og sluk knap skift

Vi udskifter din iPhone X tænd og sluk knap funktionskabel med en ny OEM funktionskabel, hvordan ved du at din tænd og sluk funktionskabel skal udskiftes, når knappen ikke reager på tryk eller når den tænder og slukker for skærmen uden at der bliver trykket på knappen.

 • iPhone Nærhedssensor skift

Vi udskifter din iPhone nærhedssensor men en ny OME nærhedssensor, hvordan ved du at din nærhedssensor skal udskiftes, når din iPhone X ikke kan reguler lysstyrken på din skærm, når din iPhone skærm ikke går i sort uden en samtale. Ny skærm iPhone X

Andre iPhone modeller

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

( 10 - 18 )

åbningstider

Åbningstider
Mandag - Fredag 10-18 Lørdag 10-14
Søndag Lukket