iPhone 6 Plus Reparation

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone 6 Plus reparation info

  • iPhone 6 Plus Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

  • iPhone 6 Plus batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone batteri er defekt, hvis min iPhone batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone ikke kan starte op.

  • iPhone 6 Plus ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestikket på din iPhone  med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iPhone 6 Plus volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone 6 Plus lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone med en ny funktionskabel, når din iPhone ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone 6 Plus Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone 6 Plus Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone 6 Plus højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 6 Plus defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone højtaler skal udskiftes, når min iPhone overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • iPhone 6 Plus kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13