iPhone 6S Plus skærm Reparation

iPhone 6s plus skærm reparation

Ny skærm iPhone 6S Plus er en super hurtig og nem sag. Vi skifter skærmen mens du venter i butikken, Vi har markeds billigste priser på iPhone 6s Plus reparation og det kommer det til at blive ved med at være for vi er bedst, hurtigst og billigst.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone 6S Plus reparation info

  • iPhone 6s plus skærm reparation  

iPhone 6s Plus skærm reparation kræves når man har smadret glasset på skærmen eller når LCD’en på skærmen blinker og nogen gang kan LCD’en kun vise halvdelen af skærmens indhold og andre skærm fejl på iPhone 6s plus kan være selve skærmens touch funktion ikke virker længer, måske virker den nogen steder på skærmen og andre steder gøre den ikke, der kan også opleves at skærmen på en iPhone 6S plus den lever sit egen liv og trykker rundt på skærmen uden at man selv trykker. Så hvis du har oplevet nogen af følgende fejl eller skader så er det på tide at få skiftet skærmen på din iPhone 6S Plus til en ny skærm.

  • iPhone 6S Plus batteri udskiftning 

Vi oplever mange har det problem med at deres iPhone 6S plus ikke holder længer kan holde på strømmen. Det er naturligt efter en lang periode af brug af batteriet så bliver den dårlig og slidt og trænger til en udskiftning. Det kan vi godt hjælpe dig med mega hurtigt for vi kan skift batteriet på en iPhone 6S Plus på kun 15 Min. Så skulle det være tilfældet så tag et kig forbi os på Jagtvej 101 og vi står klar til at hjælpe med reparationen.

  • iPhone 6S Plus ladestik udskiftning  

Efter et pa års brug af den iPhone 6s plus vil du opleve at laderstikket er blivet slidt og din iPhone ikke vil oplade længer og det er et problem, for vis du ikke kan oplade din iPhone kan du ikke bruge den længer. Vi kan udskifte den billigt og hurtigt.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13