iPhone 6S Reparation

Reparation af iPhone 6s

Har din elskede iPhone 6S en smadret skærm og har brug for en skærm skift? Det kan vi klar for dig, kig forbi os og vi giver ny skærm til din iPhone 6s samme dag.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din Reparation af iPhone 6s

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

Reparation af iPhone 6S info

  • iPhone 6S Skærm skift

Vi skifter fuldkommen skærmen på din iPhone 6S  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade. iPhone 6s skærm reparation billigt er det blivet i forhold til da den udkom hvor en iPhone 6s skærm skift kostede firegange mere en hvad det koster nu. Det er meget billiger en skærmskift på iPhone 6s ende at køben en ny iPhone. Ny skærm til iPhone 6s kan vi udføre hurtigt på kun 25 minutter så har du ny skærm iPhone 6s, Vi har altid skærm til iPhone 6S på lager.

  • iPhone 6S batteri skift 

iPhone 6S batteri kan blive hurtigt dårligt også for din iPhone &s brug for et batteri skift og det kan vi hjælpe med. batteri kvaliteten som vi bruger til iPhone 6s er OEM kvalitet og det har vi altid brugt, for OEM batterier er nogen af di bedste batteri kvaliteter vi har i landet. Batteri skift tiden er på 15 min så er der kommen nyt batteri i din iPhone 6S.

  • iPhone 6S ladestik skift  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone 6S med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone 6S ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iPhone 6S volume knap skift 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 6S med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone 6S volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone 6S lydløs knap skift

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 6S med en ny funktionskabel, når din iPhone 6S ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone 6S Øre højtaler skift

Vi udskifter din iPhone 6S defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 6S øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone 6S Mikrofon skift

Vi udskifter din iPhone 6S defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone 6S mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone 6S højtaler skift 

Vi udskifter din iPhone 6S defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone 6S højtaler skal udskiftes, når min iPhone 6S overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • iPhone 6S kamera skift 

Vi udskifter din iPhone 6S defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone 6S kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone 6S viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13