iPad 10,2" Reparation

iPad 2018 skærm reparation

Søger du en kvalitetsreparation af din iPad 10,2" til billige priser? Hos IFIX Mobil har vi nogle af de bedste og dygtigste teknikere i hele landet, der har stor erfaring og ekspertise med en enhver reparationstype. Vi stiller vores store erfaring til rådighed, og hjælper dig hellere end gerne med din iPad 10,2", så du er hurtigt videre. Vi har værksted på Nørrebro, nærmere bestemt Jagtvej 101 st., hvor du altid skal være velkommen til at besøge os og få rådgivning omkring vores forskellige iPad reparationer.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPad skærm udskiftning

Alle former for iPad reparationer

Her hos IFIX Mobil har vi mange års erfaring med reparation af iPads, og vi tilbyder alle former for reparation, så også din iPad 7 10,2" model: A2197, A2200, A2198. kan blive så god som ny. Vi har udført en lang række af reparationer og specialiseret os indenfor feltet. Hos os kan vi klare de fleste former for udskiftning, herunder både glas-, batteri-, kamera- og mikrofon udskiftning m.fl. Så hvis din iPad er i stykker, så smut forbi IFIX Mobil med det samme. Vores teknikere er hurtige og effektive, så du kan oftest allerede få din tablet tilbage samme dag.

Hurtig service og kvalitets reservedele

Vi tilbyder høj service og en hurtig reparation af din iPad, både når det gælder hardware og software. Her os IFIX Mobil anvender vi udelukkende nogle af de bedste reservedele og tilbehør på markedet, så du er sikker på at få den bedste oplevelse hos os. Vores kompetente og erfarne teknikere står altid klar til nye opgaver, og vi glæder os til at få lige netop din iPad 7 10,2" model: A2197, A2200, A2198. til at virke igen. Vi tilbyder reparationer til konkurrencedygtige priser, så du kan være sikker på at få en kvalitetsreparation af din iPad 7 10,2" til en skarp pris.

Få fixet din iPad 7 10,2" på Nørrebro allerede i dag

Søger du en hurtig og effektiv reparation af din iPad 7 10,2" på Nørrebro eller omegn? Hos IFIX Mobil har vi løsningen, og vi glæder os til at hjælpe dig med din næste reparation. Du kan trygt overlade dine iPad reparationer til os, så fixer vi det både billigt, hurtigt og helt uden problemer. Derudover er vores kundeservice i top, og vi benytter kun de bedste materialer af høj kvalitet. Find priser på vores forskellige reparationer og få meget mere info lige her på siden. Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål. Du er også meget velkommen til at besøge vores professionelle værksted på Jagtvej 101 st. på indre Nørrebro.

Reparation af smartphones

Vi udfører alle typer reparationer på alle mærker af smartphones. Vi benytter kun kvalitets reservedele til alle vores reparationer og udskiftninger.

Gratis fejlsøgning

Vi tilbyder altid gratis diagnose og fejlsøgning, og du får et gratis og uforpligtende prisoverslag på reparationen.

Rådgivning om Reparation

Vi tilbyder rådgivning i reparationsprocessen. Vi mener, at vi kan skabe størst tillid hos vores kunder, hvis der er gennemsigtighed i vores arbejdsmetoder.

Reparation mens du venter

Hos os kan du få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Kig forbi IFIXMOBIL allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Garanti på reparationer

Du får altid 12 måneders garanti på reservedele og reparationer udført hos iFIX MOBIL.

Over 9 års erfaring

Vi har erfaring som mange andre ikke har, Vi kan klar reparationer fra skærm skift til microlodning og IC chip udskiftning.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13