iPhone XS MAX Reparation

iphone

Københavns bedste priser

Professionelt værksted

12 måneders garanti

Find din reparations pris

iPhone XS MAX reparation info

  • iPhone XS MAX Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone XS MAX  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

  • iPhone XS MAX batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone XS MAX batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone batteri er defekt, hvis min iPhone XS MAX batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone ikke kan starte op.

  • iPhone XS MAX ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone XS MAX med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iPhone XS MAX volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone XS MAX med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone XS MAX lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone XS MAX med en ny funktionskabel, når din iPhone ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone XS MAX Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone XS MAX defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone XS MAX Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone XS MAX defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone XS MAX højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone XS MAX defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone højtaler skal udskiftes, når min iPhone XS MAX overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • iPhone XS MAX kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone XS MAX defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone XS MAX viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

Luk menu