iPhone XS MAX Reparation

iPhone xs reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

iPhone XS MAX reparation info

  • iPhone XS MAX Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone XS MAX  LCD, glas og touch, om det Original Kvalitet eller OEM Kvalitet.

  • iPhone XS MAX batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone XS MAX batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone batteri er defekt, hvis min iPhone XS MAX batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone ikke kan starte op.

  • iPhone XS MAX ladestikskift  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone XS MAX med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iPhone XS MAX volume knapskift 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone XS MAX med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone XS MAX lydløs knapskift

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone XS MAX med en ny funktionskabel, når din iPhone ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone XS MAX Øre højtalerskift

Vi udskifter din iPhone XS MAX defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone XS MAX Mikrofonskift

Vi udskifter din iPhone XS MAX defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone XS MAX bag glasskift 

Vi udskifter din iPhone XS MAX bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bag glas, hvid bag glas, guld bag glas og grøn bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager max 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bag glas på modeller som iPhone 8, iPhone 8 plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro max.

  • iPhone XS MAX kamera skift 

Vi udskifter din iPhone XS MAX defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone XS MAX viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

 

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13