iPhone XS Reparation

iPhone x reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XS reparation

Har din iPhone XS brug for en hurtig reparation af erfarne og professionelle fagfolk? Hos IFIX Mobil giver vi dig den bedste og billigste løsning.

Få fixet din iPhone XS hurtigt og effektivt!

Med en iPhone XS får du en smart smartphonemodel fra Apple med avanceret teknologi og innovative funktioner. På trods af at den er fremstillet i stærke og kraftige kvalitetskomponenter, er det svært at undgå de mange slag, stød og skader, din iPhone XS kan blive udsat for i løbet af hverdagens mange gøremål.

Det er derfor meget almindeligt med skader i større eller mindre omfang også på sin iPhone XS. Er uheldet ude, har du brug for at få fixet den hurtigt og effektivt. Her kan vi hos IFIX Mobil uden problemer være behjælpelige med den opgave.

Hos IFIX finder du et bredt udvalg af kvalitetsreparationer og -udskiftninger til ethvert behov. Vi er en professionel reparatør med lang erfaring bag os, og vi besidder alle de nødvendige kompetencer.

Her på siden tilbyder vi alt indenfor smartphone reparationer og udskiftninger til konkurrencedygtige priser. Uanset om din iPhone XS har brug for et nyt batteri eller har behov for at fixet mikrofonen, har vi en god og passende løsning.

Vi klarer både hardware- og softwarereparationer

Hos IFIX Mobil tilbyder vi en lang række af reparationer og udskiftninger på både hardware og software. Du kan derved både få udskiftet diverse hardwaredele i form af glas, skærm, kamera m.fl. Yderligere kan du få hjælp i tilfælde af softwarefejl og væskeskader.

Du får desuden 12 måneders garanti på samtlige løsninger fra IFIX Mobil. Det gælder både vores udbud af reparationer og udskiftninger af enhver art. Læs meget mere om vores forskellige løsninger her på siden, hvor du desuden også kan finde prislister og andre brugbare oplysninger.

Find professionelle løsninger hos IFIX Mobil

På vores professionelle værksted på Nørrebro har vi samlet nogle af de bedste og hurtigste teknikere i hele landet. Vores medarbejdere går hver dag på arbejde og yder deres bedste, for at din smartphone hurtigt virker igen. Samtidig lægger vi stor vægt på personlig service og en tæt kunderelation. På den måde mener vi at kunne skabe de bedste og mest tilfredsstillende resultater for vores kunder.

Med en reparation fra IFIX Mobil får du en både hurtig og effektiv løsning. Vores teknikere arbejder benhårdt og lynhurtigt, uden at det går ud over kvaliteten af reparationen. Det betyder, at du ikke behøver at vente længe, før at du kan få din iPhone XS leveret tilbage, så du kan komme hurtigt videre.

Få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om IFIX Mobil, og hvordan vores professionelle løsninger kan hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os få et uforpligtende tilbud med det samme. Her kan du også altid få hjælp samt rådgivning fra en af vores dygtige medarbejdere omkring dine mange muligheder for reparationer hos os.

Få fixet din iPhone XS allerede i dag med et af vores mange reparationer til lave priser. Vi ser frem til at hjælpe dig med din iPhone XS reparation!

iPhone XS reparation info

  • iPhone XS Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone XS  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

  • iPhone XS bag glas udskiftning 

Vi udskifter din iPhone XS bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bag glas, hvid bag glas og guld bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager maximum 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bag glas på modeller som iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS MAX, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro MAX.

  • iPhone XS batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone XS batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone XS batteri er defekt, hvis min iPhone XS batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone XS ikke kan starte op.

  • iPhone XS ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone XS med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone XS ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iPhone XS volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone XS med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone XS volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone XS lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone XS med en ny funktionskabel, når din iPhone XS ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone XS Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone XS defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone XS øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone XS Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone XS defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone XS mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone XS højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone XS defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone XS højtaler skal udskiftes, når min iPhone XS overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • iPhone XS kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone XS defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone XS kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone XS viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13