iPhone XR Reparation

Ny skærm iPhone XR

Har du brug for ny skærm til din iPhone XR, Så er der hjælp og hente fra os for vi kan give din iPhone XR ny skærm på inden for kun 30 minutter. Vi har udskiftet iPhone XR skærme siden den udkom og vi kan udføre reparationen for dig uden tvivl. Vi tilbyder forskellige skærm kvaliteter til iPhone XR, så du har to forskellige skærme at vælge imellem til din iPhone. skærm skift kræves når der er smadret glas på skærmen eller når der er fejl i skærmens LCD eller når touchen på skærmen ikke reagere længer.

bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone XR reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XR reparation

Søger du en professionel iPhone XR-reparatør, der er til at stole på, er IFIX Mobil det helt oplagte valg.

Vi udfører alle iPhone XR-reparationer og udskiftninger

Det er aldrig rart, hvis din iPhone XR ikke fungerer optimalt eller har fået skader på enten hardware eller den indvendige software. Heldigvis er der hjælp at hente hos IFIX Mobil. Vi tilbyder nogle af markedets bedste reparationer af iPhone XR til Københavns bedste priser. Hos IFIX Mobil kan vi derfor uden problemer klare alle typer af reparationer på både hardware og software.

På vores professionelle værksted, der er beliggende på Nørrebro, er vi selvfølgelig i besiddelse af alle de nødvendige reservedele af højeste kvalitet. Derfor kan vi klare udskiftninger af reservedele enhver art på din iPhone XR. Vores dygtige team af medarbejdere står altid parat til at rådgive dig om vores forskellige ydelser og reparationer. Sammen med dig finder vi den bedste reparationsløsning til dit behov. Udforsk vores forskellige reparationer her på siden og find mere information om de enkelte reparationer og tilhørende priser.

Hurtige reparationer til gode priser

IFIX Mobil er stedet, hvis du skal have hurtige kvalitetsreparationer til skarpe priser. Vi har over 9 års erfaring med alle former for iPhone reparationer, så du kan være sikker på at din iPhone XR er i de bedste hænder på en af vores dygtige teknikere. Vi stiller altid gratis fejlsøgning og diagnose til din rådighed, samt et uforpligtende og gratis prisoverslag på den samlede reparation. Hos IFIX Mobil tilbyder vi dig desuden altid rådgivning omkring reparationsprocessen og indblik i vores gennemsigtige arbejdsmetoder.

Vi anvender kun nogle af markedets bedste metoder i forbindelse med vores mange reparationer og udskiftninger, så vi kan levere reparationsarbejde af høj kvalitet til alle vores kunder. Desuden får du 12 måneders garanti på samtlige af vores reparationer og reservedele, så du er sikker på at få en kvalitetssikker og holdbar løsning med hjem.

Vi har korte reparationstider på alle reparationer, så du behøver ikke hverken at reservere eller bestille tid på forhånd. Alt efter omfang kan vi nemlig, i langt de fleste tilfælde, have fixet din iPhone XR allerede indenfor 20. min.

Du er derfor velkommen til at vente på vores værksted på Jagtvej 101 st., imens vi fixer din iPhone XR hurtigt og gnidningsfrit. Udover korte reparationstider og skarpe priser vægter vi samtidig personlig kundeservice og kompetent vejledning højt, så du får den bedst mulige oplevelse hos IFIX Mobil.

Få fixet din iPhone XR på Jagtvej

Du er altid meget velkommen på vores værksted på Nørrebro, hvis du har brug for hjælp, eller blot har behov for rådgivning fra en af vores reparatører. Læs mere her på siden og bliv klogere på dine forskellige muligheder hos os og ring endelig til os, hvis du har brug for yderligere informationer eller har spørgsmål.

Kontakt os allerede i dag og få et stærkt og uforpligtende tilbud på vores mange spændende løsninger af høj kvalitet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste iPhone XR-reparation!

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13