iPhone XR Reparation

iPhone xs reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din iPhone XR reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XR reparation

Søger du en professionel iPhone XR-reparatør, der er til at stole på, er IFIX Mobil det helt oplagte valg.

Vi udfører alle iPhone XR-reparationer og udskiftninger

Det er aldrig rart, hvis din iPhone XR ikke fungerer optimalt eller har fået skader på enten hardware eller den indvendige software. Heldigvis er der hjælp at hente hos IFIX Mobil. Vi tilbyder nogle af markedets bedste reparationer af iPhone XR til Københavns bedste priser. Hos IFIX Mobil kan vi derfor uden problemer klare alle typer af reparationer på både hardware og software.

På vores professionelle værksted, der er beliggende på Nørrebro, er vi selvfølgelig i besiddelse af alle de nødvendige reservedele af højeste kvalitet. Derfor kan vi klare udskiftninger af reservedele enhver art på din iPhone XR. Vores dygtige team af medarbejdere står altid parat til at rådgive dig om vores forskellige ydelser og reparationer. Sammen med dig finder vi den bedste reparationsløsning til dit behov. Udforsk vores forskellige reparationer her på siden og find mere information om de enkelte reparationer og tilhørende priser.

Hurtige reparationer til gode priser

IFIX Mobil er stedet, hvis du skal have hurtige kvalitetsreparationer til skarpe priser. Vi har over 9 års erfaring med alle former for iPhone reparationer, så du kan være sikker på at din iPhone XR er i de bedste hænder på en af vores dygtige teknikere. Vi stiller altid gratis fejlsøgning og diagnose til din rådighed, samt et uforpligtende og gratis prisoverslag på den samlede reparation. Hos IFIX Mobil tilbyder vi dig desuden altid rådgivning omkring reparationsprocessen og indblik i vores gennemsigtige arbejdsmetoder.

Vi anvender kun nogle af markedets bedste metoder i forbindelse med vores mange reparationer og udskiftninger, så vi kan levere reparationsarbejde af høj kvalitet til alle vores kunder. Desuden får du 12 måneders garanti på samtlige af vores reparationer og reservedele, så du er sikker på at få en kvalitetssikker og holdbar løsning med hjem.

Vi har korte reparationstider på alle reparationer, så du behøver ikke hverken at reservere eller bestille tid på forhånd. Alt efter omfang kan vi nemlig, i langt de fleste tilfælde, have fixet din iPhone XR allerede indenfor 20. min.

Du er derfor velkommen til at vente på vores værksted på Jagtvej 101 st., imens vi fixer din iPhone XR hurtigt og gnidningsfrit. Udover korte reparationstider og skarpe priser vægter vi samtidig personlig kundeservice og kompetent vejledning højt, så du får den bedst mulige oplevelse hos IFIX Mobil.

Få fixet din iPhone XR på Jagtvej

Du er altid meget velkommen på vores værksted på Nørrebro, hvis du har brug for hjælp, eller blot har behov for rådgivning fra en af vores reparatører. Læs mere her på siden og bliv klogere på dine forskellige muligheder hos os og ring endelig til os, hvis du har brug for yderligere informationer eller har spørgsmål.

Kontakt os allerede i dag og få et stærkt og uforpligtende tilbud på vores mange spændende løsninger af høj kvalitet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste iPhone XR-reparation!

iPhone XR reparation info

  • iPhone XR Skærm skift  

Vi skifter fuldkommen skærmen på din iPhone XR  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade. Vi udskifter skærmen på din iPhone XR samme dag, så vis du skulle bruge en ny skærm på din iPhone XR så er du velkommen til at kigge forbi os på Jagtvej 101 i København ved nørrebro.

  • iPhone XR batteri skift 

Vi skifter din defekt iPhone XR batteri med en ny original OEM batteri, hvordan ved du at din iPhone XR batteri er defekt, hvis din iPhone XR batteri taber hurtigt strøm eller din iPhone XR ikke kan starte op. iPhone XR batteri skift på kun 30 min.

  • iPhone XR ladestik skift  

Vi skifter hele ladestikket på din iPhone XR med en ny original OEM ladestik, hvordan ved du at din iPhone skal bruge et nyt ladestik, når din iPhone XR ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iPhone XR volume knap skift

Vi skifter hele funktionskabel på din iPhone XR med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone XR volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone XR lydløs knap skift

Vi skifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone XR med en ny funktionskabel, når din iPhone XR ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone XR Øre højtaler skift

Vi skifter din iPhone XR defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone XR øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone XR Mikrofon skift

Vi skifter din iPhone XR defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone XR mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone XR bag glas skift 

Vi skifter din iPhone XR bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bagside, hvid bagside, gul bagside, pink bagside, lyse blå bag glas og rød bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager maximum 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os.

  • iPhone XR kamera skift 

Vi skifter din iPhone XR defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone XR kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone XR viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13