iPhone XR Reparation

iphone

Københavns bedste priser

Professionelt værksted

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XR reparation info

  • iPhone XR Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone XR  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

  • iPhone XR batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone XR batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone XR batteri er defekt, hvis min iPhone XR batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone XR ikke kan starte op.

  • iPhone XR ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone XR med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone XR ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

  • iPhone XR volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone XR med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone XR volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

  • iPhone XR lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone XR med en ny funktionskabel, når din iPhone XR ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

  • iPhone XR Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone XR defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone XR øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

  • iPhone XR Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone XR defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone XR mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

  • iPhone XR højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone XR defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone XR højtaler skal udskiftes, når min iPhone XR overhovedet ikke kan afspille lyd.

  • iPhone XR kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone XR defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone XR kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone XR viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

Luk menu