iPhone 8 Plus Reparation

iPhone 8 plus reparation

Københavns bedste priser

Professionelt værksted

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XR Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 999
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone X Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 1099
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone XS Skærm

Skærm udskiftning
kr1999
kr 1299
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 8 Plus reparation info

 • iPhone 8 Plus Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone 8 Plus  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

 • iPhone 8 Plus batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone 8 Plus batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 5 batteri er defekt, hvis min iPhone 8 Plus batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone 8 Plus ikke kan starte op.

 • iPhone 8 Plus ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone 8 Plus med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone 8 Plus ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

 • iPhone 8 Plus volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 8 Plus med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

 • iPhone 8 Plus lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 8 Plus med en ny funktionskabel, når din iPhone 8 Plus ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone 8 Plus Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

 • iPhone 8 Plus Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone 8 Plus mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

 • iPhone 8 Plus højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus højtaler skal udskiftes, når min iPhone 8 Plus overhovedet ikke kan afspille lyd.

 • iPhone 8 Plus kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone 8 Plus viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

Luk menu