iPhone 8 Plus Reparation

iPhone 8 plus reparation
bedste priser

Københavns bedste priser

Softwarefejl reparation

Professionelt værksted

garanti

12 måneders garanti

Find din reparations pris

Walk-in service, ingen tidsbestilling!

iPhone XR Skærm

Skærm udskiftning
kr1699
kr 999
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone X Skærm

Skærm udskiftning
kr1299
kr 899
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone XS Skærm

Skærm udskiftning
kr1999
kr 1299
 • Skærm Skift
 • Beskyttelsesglas
 • 12 Måneders Garanti
Populær

iPhone 8 Plus reparation info

 • iPhone 8 Plus Skærm udskiftning  

Vi udskifter fuldkommen skærmen på din iPhone 8 Plus  LCD, glas og touch, om det original OEM eller AAA Grade.

 • iPhone 8 Plus bag glas udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 Plus bag glas samme dag, vi tilbyder alle farver på bag glase fra sort bag glas, hvid bag glas, guld bag glas og grøn bag glas. Reparations tiden på iPhone bag skærm tager max 3 timer, for mere info er du velkommen til at kontakte os. vi udskifter også bag skærm/ bag glas på modeller som iPhone 8, iPhone X, Iphone XS, iPhone XR, iPhone XS max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 pro max.

 • iPhone 8 Plus batteri udskiftning 

Vi udskifter din defekt iPhone 8 Plus batteri med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 5 batteri er defekt, hvis min iPhone 8 Plus batteri taber hurtigt strøm eller min iPhone 8 Plus ikke kan starte op.

 • iPhone 8 Plus ladestik udskiftning  

Vi udskifter hele ladestiket på din iPhone 8 Plus med en ny ladestik, hvordan ved jeg at min iPhone skal bruge et nyt ladestik, når min iPhone 8 Plus ikke kan oplade når opladeren er i eller opladeren ikke kan komme ind i ladestikket.

 • iPhone 8 Plus volume knap udskiftning 

Vi udskifter hele funktionskabel på din iPhone 8 Plus med en ny funktionskabel, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus volumen knap skal udskiftes, når skrue op og ned for lyd ikke reagere ved brug af knappen.

 • iPhone 8 Plus lydløs knap udskiftning

Vi udskifter hele lydløs funktionskabel på din iPhone 8 Plus med en ny funktionskabel, når din iPhone 8 Plus ikke kan sættes på lydløs eller slår til og fra af sig selv.

 • iPhone 8 Plus Øre højtaler udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt øre højtaler med en ny, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus øre højtaler skal udskiftes, vis jeg ikke kan høre noget under et opkald.

 • iPhone 8 Plus Mikrofon udskiftning

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt mikrofon med en ny mikrofon, hvordan ved du at din iPhone 8 Plus mikrofon skal udskiftes, når du ringer til din ven og du kan høre ham men han kan ikke høre dig, eller ikke kan optage lyd.

 • iPhone 8 Plus højtaler udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt højtaler med en ny højtaler, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus højtaler skal udskiftes, når min iPhone 8 Plus overhovedet ikke kan afspille lyd.

 • iPhone 8 Plus kamera udskiftning 

Vi udskifter din iPhone 8 Plus defekt kamera med en ny kamera, hvordan ved jeg at min iPhone 8 Plus kamera skal udskiftes, når kamerat på min iPhone 8 Plus viser sort skærm eller når jeg slet ikke kan komme ind på kamera appen.

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13