De 3 gode grunde til at skifte ødelagt iPhone skærm

Har du en iPhone med en ødelagt skærm og er usikker om du skal få den fixet eller erstattet med en ny iPhone. Vi har undersøgt det for dig og her kommer vi med hvores svar og beslutning om hvorfor det er en god ide at få skiftet den ødelagte skærm på din iPhone.

1. Det er en billig løsning

Det er 3 til 5 gange billiger at få skiftet en ødelagt iPhone skærm end at købe en ny iPhone. eksempel på det, lad os sige du er ejer af en iPhone 11 pro og din iPhone 11 pro har en smadret skærm og har brug for en skærm skift, at skifte skærmen på din iPhone 11 pro vil koste dig 1.499Kr i alt med en ny skærm, montering og moms. hvor en ny iPhone 11 pro fra ny vil have en pris på 6.499Kr. Så når du regner på det kan du hurtigt se at det er 4 gange billiger med løsning på en ny skærm end at købe en ny iPhone. Det er også kun hvis du køber den samme model som du har lige nu, hvis du skal have den nyere udgave af iPhone er det endu dyre med en ny iPhone.

2. Det er en hurtig løsning

Det er en nem og hurtig løsning af skifte en smadret iPhone skærm, Reparationstiden på en skærm skift er ikke mere end 30 minutter så har din iPhone en ny skærm uden revner eller touch fejl. Om det er en iPhone 8 eller iPhone 12 så er skærm skift tiden stadig den samme. Vi ved hvor vigtigt det er nu til dags at en iPhone fungere som den skal for vi er afhængige at en smartphone mere end hvad vi tror og med en smadret skærm er det ikke helt optimalt og kan være en grund til at vi for nogen problemer i hverdagen når skærmen ikke virker helt optimalt.

3. begrænse for andre skader

Når din iPhone skærm er smadret og har være det i noget tid, kan den være skyld i at der forkommer flere skader på din iPhone hvis du ikke for gjort noget ved den smadret skærm. hvordan det, ja det kan øge risikoen for at der nemmer kan forkomme fugt og væske skader på iPhone'en. Nogen gange er der også hul på smadret skærme som er en vej ind til støv og lomme fnuller og det har iPhones ikke godt af.

iPhone modeller vi skifter skærme på

Skal du bruge en macbook Pro eller Air batteri skift

Du kan altid kontakte os på 42 66 99 13

cdcd